نماینده ولیفقیه در گیلان با بیان اینکه گردش مالی تبلیغات انتخاباتی نامزد نمایندگی مجلس باید شفاف باشد، گفت: این حق مردم است که بدانند و خوشبختانه مجلس آن را تصویب کرده است.
به گزارش گیل و دیلم به نقل از فارس ، آیتالله رسول فلاحتی امروز در دیدار مدیرکل، معاونین، قضات و روسای دوایر ستادی اداره کل تعزیرات حکومتی استان گیلان با اشاره به افزایش قیمت بنزین اظهار کرد: تمام مدیران و عقلای جامعه میدانند مصرف انرژی در ایران نسبت به دیگر کشورها بالاتر است و هیچ کشوری مانند ما بهطور گسترده و بیرویه مصرف ندارد.
وی بر فرهنگسازی استفاده از وسایل نقلیه عمومی تأکید کرد و افزود: در طول سالهای گذشته آنچه برای مردم آزاد دهنده بود، ناشی از مسائل حاشیهای افزایش بنزین است.
نماینده ولیفقیه در گیلان با بیان اینکه مالیات بر ارزشافزوده به لحاظ اقتصادی باید برای جامعه مشخص و روشن باشد، گفت: هنوز مالیات بر ارزشافزوده در عرصه اقتصادی و خرد و کلان کالا برای جامعه مبرهن نیست.
فلاحتی، رانش ناشی از افزایش قیمت بعضی از کالای تحت حاکمیت را سبب آزار مردم دانست و تصریح کرد: در این دوره از افزایش قیمتها شاهد حضور جدی دستگاه قضا در کنترل قیمتها هستیم و این امر آثار خوبی داشته است.
وی با اشاره به اینکه نظارت و همیاری دستگاههای متولی بر بازار خوب شده است، خاطرنشان کرد: البته بعضی جاها آسیب داریم و این امر موجب ایجاد یاس بین مردم میشود.
نماینده ولیفقیه در گیلان همچنین به انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ویژگیهای نامزد اصلح اشاره کرد و گفت: گردش مالی تبلیغات انتخاباتی نامزد نمایندگی مجلس باید شفاف باشد و این حق مردم است که بدانند و خوشبختانه مجلس آن را تصویب کرده است.
فلاحتی با بیان اینکه نمایندگان در عزل و نصب مدیران دخالت میکنند، افزود: در پارهای از موارد استاندار تنها یک نام است و عزل و نصبها توسط نمایندگان مجلس انجام میشود و مجلس باید دراینباره چارهاندیشی کند.
وی به حضور خوب دستگاههای متولی برای رصد و کنترل قیمتها در بازار اشاره کرد و گفت: در بخش کالای اساسی نیز باید نظارت باشد و تنها به بخش خوراکی اکتفا نشود.
نماینده ولیفقیه در گیلان با تأکید بر اینکه نظارت باید بر تمام بخشهای بازار باشد، بیان کرد: افزایش قیمت در بعضی موارد طبیعی است اما باید بهگونهای باشد که مردم به این باور برسند و برای جامعه قابلپذیرش باشد.
فلاحتی، همیاری اصناف، صمت و تعزیرات حکومتی بهمنظور نظارت بر بازار را مهم دانست و تصریح کرد: نظارت مدیران بالادستی بر کارکنان بهویژه در دستگاههای نظارتی اثرگذار است بنابراین نظارت بر زیردستان باید قویتر از نظارت بر اقلام و بازار باشد.
وی با اشاره به اینکه رصد و نظارت بازار بهصورت نامحسوس مهم است، افزود: درست است که باید به دانهدرشتها توجه کنید اما بعضی مواقع دانهریزها بسترساز، دانهدرشتها میشوند.
نماینده ولیفقیه در گیلان به مسائل زیستمحیطی رودخانههای زرجوب و گوهررود و همچنین پسماند سراوان اشاره کرد و گفت: رسیدگی به وضعیت رودخانهها و پسماند رشت در استان کند پیش میرود و میطلبد دستگاههای نظارتی نیز در این زمینه تذکر لازم را بدهند.
فلاحتی با بیان اینکه حق مردم گیلان نیست که به لحاظ زیستمحیطی در فضای نامناسبی زندگی کنند، خاطرنشان کرد: آلودگی رودخانههای زرجوب و گوهررود و پسماند رشت فضای نامناسبی برای مردم این شهر ایجاد کرده است.
وی با اشاره به رانش آسیبهای ناشی از رودخانههای رشت در تالاب انزلی بیان کرد: بعضی از افراد که از مرکز برای تصمیمگیری مسائل زیستمحیطی گیلان وارد این استان میشوند آگاهی کافی در این زمینه ندارند و میطلبد دستگاههای نظارتی در این زمینه فعالیت بیشتری داشته باشند.
نماینده ولیفقیه در گیلان خواستار توجه متولیان امر نظارت به سرمنشأها شد و گفت: حین نظارت بر بازار توجه به مسائل فرهنگی حائز اهمیت است.
فلاحتی با بیان اینکه کالایی که در بازار اسلامی عرضه میشود باید نماد اسلامی داشته باشد، افزود: مبادلات کالا در تمام دنیا وجود دارد اما در تبلیغ کالا باید دقت لازم انجام شود.
وی با اشاره به پیدا شدن قرص در بعضی از مواد غذایی خاطرنشان کرد: حتی احتمال نمیدهیم شرکتهای داخلی بخواهند این کار را انجام دهند و بهطورقطع کار دشمن است و با این کار میخواهند به تولیدکنندگان داخلی ضربه وارد کنند.
اعزام ۱۳۷۶ اکیپ بازرسی مشترک برای نظارت بر بازار گیلان
مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان نیز در این دیدار با اشاره به فعالیت ۱۳ شعبه این سازمان در شهرستانهای مختلف استان اظهار کرد: در املش، رضوانشهر و ماسال اداره تعزیرات حکومتی نداریم و همکاران ما از شهرستانهای مجاور برای نظارت بر بازار در این شهرستانها اعزام میشوند.
منصور انصاری به اعزام اکیپهای مشترک بازرسی با همکاری دستگاههای متولی در بازار گیلان اشاره کرد و افزود: در ۹ ماهه سال جاری تعداد یک هزار و ۳۷۶ اکیپ مشترک بهمنظور نظارت بر بازار اعزام شدند.
وی با اشاره به بازرسی از ۴ هزار و ۶۸۹ واحد توسط اکیپ مشترک اعزامی به بازارهای گیلان، بیان کرد: تعداد یک هزار و ۷۴۲ واحد تذکر دریافت کردند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان از تشکیل ۱۳ هزار و ۶۵۶ فقره پرونده تعزیراتی در ۹ ماهه سال جاری در این استان خبر داد و بیان کرد: در مدت مذکور با توجه به پروندههای مانده از قبل، تعداد ۱۳ هزار و ۶۸۵ فقره پرونده تعزیراتی در گیلان مختومه شده و عملکرد صددرصدی داشتیم.
انصاری با بیان اینکه در ورودی پرونده کالا و خدمات در ۹ ماهه امسال نسبت به سال گذشته یک درصد کاهش داشتیم، تصریح کرد: کاهش ورودی پروندهها نشان میدهد رصدها بهخوبی انجامشده است ضمن اینکه در ۹ ماهه سال جاری ۲۳۱ درصد ارزش ریالی پروندهها بیشتر شده و این امر نشان میدهد دنبال دانهدرشتها هستیم
دیدگاهتان را بنویسید