صفایی با بیان اینکه کارخانه کمپوست رودسر با اعتبارات قطرهچکانی تکمیل نمیشود و در این مورد نیازمند نگاه ملی هستیم گفت: حتی اگر ۲۳ میلیارد تومان اعتبار به این پروژه اختصاص یابد این میزان برای پنج درصد از کارهای ساخت آن هم کفایت نمیکند.
به گزارش گیل و دیلم ، مازیار صفایی امروز (پنجشنبه، ۱۸آذر) در جلسهای که با حضور رئیس مجمع نمایندگان گیلان، اعضای کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور و مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد اظهار داشت: از نماینده مردم شهرستانهای رودسر و املش برای برگزاری این جلسه و استماع دغدغههای مدیران مدیریت شهری تشکر و قدردانی میکنم.
شهردار رودسر حقوق و مزایای پرسنل شهرداریها را از جمله موضوعاتی که این مجموعهها با آن مواجهاند، ذکر کرد و افزود: اگر نگاهی به بسیاری از سازمانها و اداراتی که در سطح کشور مشغول خدمترسانی هستند بیندازیم میبینیم که قضیه حقوق و مزایای پرسنل شهرداریها که همواره در حال خدمترسانی هستند در برخی موارد ایجاد دلزدگی میکند.
صفایی با بیان اینکه اگر کارکنان شهرداریها مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری شوند مشکلات تا حدود زیادی برطرف میشود به قضیه تبدیل وضعیت پرسنل قراردادی شهرداریها هم اشاره داشت و اذعان کرد: در بسیاری موارد پرسنل، گزینش و مراحل حراستی را طی کردند ولی حتی در برخی موارد نیروها تا ۱۰ سال است که هنوز تعیین تکلیف نشدهاند.
وی وجود اراضی فاقد سند در شهرداریها را موضوع دیگری که باید راهکاری برای آن اتخاذ شود خواند و با تاکید بر اینکه شهرداری رودسر هم با این معضل مواجه است یادآور شد: تقاضا دارم در مورد نحوه ساخت و ساز در این اراضی شهرداریها مستثنی شوند تا از اموال و املاک شهرداریها حفاظت به عمل آید.
شهردار رودسر رأی وحدت رویهای که جدیدا با موضوع جلوگیری از صدور پروانه برای زمینهای فاقد سند مالکیت در شهرها صادر شده را هم مورد توجه قرار داد و اضافه کرد: در بسیاری از شهرهای شمالی کشور، بالای ۵۰ درصدِ اراضی فاقد سند هستند و این امر در آینده بسیار نزدیک نه تنها موجب سرگردانی شهروندان میشود بلکه یک چالش درآمدی برای شهرداریها خواهد بود.
صفایی ضمن اشاره به موضوع تخلفات ساختمانی و سدمعبر با بیان اینکه پرسنل شهرداریها در برخورد با سدمعبر و تخلفات ساختمانی باید ضابط قضایی شوند افزود: اگر این اتفاق محقق شود شهرداریها قادر خواهند بود جلوی تخلفات ساختمانی را بگیرند در غیر اینصورت برخورد با تخلفات ساختمانی فقط به شکل نامهنگاری با متخلفان استمرار پیدا میکند.
وی عدم استعلام اتاق اصناف از شهرداریها با وجود رأی دیوان عدالت اداری در بخش صدور پروانههای کسب و کار را هم یکی از چالشهای پیش رو اعلام کرد و بیان داشت: از آنجا که اتاق اصناف اشرافی روی کاربریها ندارند این امر باعث شده در بافتهای غیرتجاری شاهد صدور پروانههای کسب باشیم.
شهردار رودسر دو مورد حریقی که در هفته گذشته در شهرهای مازندران به وقوع پیوست و شهرداریها به علت عدم وجود امکانات نتوانستند عملا در این موضوع کار خاصی انجام دهند را نیز مورد اشاره قرار داد و عنوان کرد: پیشنهاد میکنم در هر شهر، حوزه و پهنهای یک شهرداری به عنوان شهرداری معین تعیین و امکانات در اختیار آن قرار داده شود.
صفایی مجهز کردن شهرداریها به نردبانهای بلند با توجه به گرایش شهرها به سمت بلندمرتبه سازی را لازم و ضروری دانست و اظهار داشت: در بسیاری از موارد شهرداریها هستند که برای مهار حریق جنگلها وارد عمل میشوند بنابراین این تمرکز در بحث امکانات آتشنشانیها خیلی میتواند مؤثر واقع شود.
وی با بیان اینکه شهرهای شمالی در تعطیلات آخر هفته سه روز میزبان خیل عظیمی از مسافران هستند یادآور شد: باید به شهرهای شمالی کشور از جمله گیلان و مازندران در امر خدماترسانی به مسافران و گردشگران نگاه ویژه شود زیرا این مسافران نه تنها آورده زیادی برای شهرهای شمالی ندارند بلکه در بحث ترافیک و پسماند بار سنگینی را به مدیریت شهری تحمیل میکنند.
شهردار رودسر پسماند را بحران بزرگ شهرهای شمالی از جمله رودسر دانست و با تاکید بر اینکه با تشکیل پرونده قضایی برای شهرداریها این معضل حل نمیشود عنوان کرد: در زمینه مدیریت پسماند نمیتوان فقط از شهرداریها انتظار داشت زیرا شهرداری برای انجام هزینههای سرسامآور این کار منابع داخلی لازم را در اختیار ندارد.
وی اتخاذ نگاه ملی به جای اختصاص بودجههای موردی را برای حل معضل پسماند خواستار شد و خاطرنشان کرد: برای کارخانه کمپوست رودسر در یک مورد پنج میلیارد تومان بودجه تخصیص پیدا کرد اما متاسفانه روز به روز هزینهها بالا رفت به طوریکه هماینک این پروژه به جای پنج میلیارد به ۲۳ میلیارد تومان نیاز دارد که البته همین اعتبار هم در صورت تخصیص پنج درصد از مشکلات مالی این پروژه را رفع نمیکند.
دیدگاهتان را بنویسید