×

طرح هادی روستاهای محدوده سد لاسک سریع تر تدوین شود

  • کد نوشته: 46462
  • ۱۳۹۸-۰۳-۱۱
  • 275 بازدید
  • ۰
  • فرماندار شهرستان شفت خواستار شتاب در تدوین طرح هادی ۱۳ روستای محدوده پروژه سد لاسک شد و گفت: با مشخص شدن کابری های مناطق مذکور، روستاییان می‌توانند پس از سال‌های بلاتکلیفی اقدام به ساخت و ساز کنند. به گزارش گیل و دیلم، در جریان سفر اردیبهشت ماه امسال رضا اردکانیان وزیر نیرو به گیلان، کلنگ […]

    طرح هادی روستاهای محدوده سد لاسک سریع تر تدوین شود
  • فرماندار شهرستان شفت خواستار شتاب در تدوین طرح هادی ۱۳ روستای محدوده پروژه سد لاسک شد و گفت: با مشخص شدن کابری های مناطق مذکور، روستاییان می‌توانند پس از سال‌های بلاتکلیفی اقدام به ساخت و ساز کنند.

    به گزارش گیل و دیلم، در جریان سفر اردیبهشت ماه امسال رضا اردکانیان وزیر نیرو به گیلان، کلنگ اجرای سد مخزنی لاسک در شهرستان شفت به زمین زده شد. حجم این سد مخزن ۴۵ میلیون متر مکعب در سال و حجم آب قابل تنظیم سالانه آن ۷۷ میلیون متر مکعب است و تأمین آب شرب به میزان ۴.۵ میلیون مترمکعب، تأمین آب کشاورزی شش هزار و ۸۰۰ هکتار شالیزار و باغ و همچنین تأمین آب زیست محیطی به میزان ۱.۳۳ میلیون متر مکعب در سال را به همراه دارد.
    بر اساس اطلاعات ارائه شده توسط وزارت نیرو برای اجرای این پروژه تمامی مجوزهای زیست محیطی اخذ شده و اقدامات و تغییرات لازم به منظور تامین ملاحظات محیط زیستی و جلوگیری از خسارت به منابع طبیعی و صیانت از بستر طبیعت رودخانه ها و تالاب انزلی و نیز جابجایی محل دیواره مخزن سد علی‌رغم افزایش هزینه‌های احداث سدمخزنی لاسک صورت گرفته است‌. متوسط دبی رودخانه این سد ۱.۸۶ متر مکعب بر ثانیه و دبی سیلابی آن ۳۰۰ متر مکعب بر ثانیه در نظر گرفته شده است.
    شرکت آب منطقه‌ای گیلان به عنوان کارفرمای اجرای این طرح، اعتبار مورد نیاز برای طرح را تا سال ۱۴۰۲ حدود هفت هزار میلیارد ریال پیش‌بینی کرده است.
    محمدرضا محسنی روز شنبه در گفت وگو با ایرنا در تشریح دستآوردهای سفر هفته گذشته مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب گیلان به شهرستان اظهار داشت: ۹۲ روستای شفت دارای طرح هادی هستند که این طرح ها در ۳۷ روستا اجرایی شده و طرح هادی ۳۰ روستا نیازمند بازنگری است.
    وی با بیان اینکه تداخل طرح‌های هادی با محدوده منابع طبیعی سبب ایجاد مشکلات بسیاری برای روستاییان در ساخت و ساز شده، افزود: خارج کردن اراضی کشاورزی یکپارچه از طرح هادی که تجهیز و نوسازی شده‌اند، یک ضرورت برای حفظ کاربری‌های موجود و رونق تولید در روستاهاست.
    محسنی همچنین بر لزوم توجه بیشتر به مراکز دهستان‌ها در شفت اشاره کرد و خواستار اجرای طرح هادی و ساماندهی بازارچه‌های محلی در این روستاها شد و گفت: تکمیل و اجرای طرح هادی در روستاهای سیاحتی و زیارتی امامزاده ابراهیم و امامزاده اسحاق برای توسعه گردشگری این مناطق ضروری است.
    فرماندار شفت بر ساخت و نوسازی پل‌ها و آسفالت راه‌های روستایی شهرستان نیز تاکید و اضافه کرد: بسیاری از راه‌های روستایی با مشارکت دهیاران زیرسازی شده و شایسته است به منظور حفظ حقوق مردم هرچه زودتر آسفالت شود. مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گیلان در جریان سفر به شفت، از روستاهای سفید مزگی، ناصران، جیرده، کوزان و جیرده پسیخان و چماچا بازدید میدانی کرد.

    شهرستان شفت با دو بخش مرکزی و احمدسرگوراب در ۲۵ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع است

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=46462

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *