×

عزم جزم بانک‌های گیلان برای تجهیز ناوگان مدیریت بحران و مساعدت در بازتوانی‌ها

  • کد نوشته: 59916
  • ۱۳۹۹-۰۵-۲۲
  • 119 بازدید
  • ۰
  • مدیرکل مدیریت بحران گیلان از عزم جزم بانک‌های عامل استان به جهت در اختیار گذاشتن تسهیلات ارزان و مشوق‌های لازم برای تجهیز ناوگان مدیریت بحران و همچنین باز توانی زیرساخت‌های دولتی و خصوصی پس از بروز بحران خبر داد. به گزارش گیل و دیلم ،امیر مرادی امروز در گفت‌وگویی از مغفول ماندن یک ماده‌قانونی در […]

    عزم جزم بانک‌های گیلان برای تجهیز ناوگان مدیریت بحران و مساعدت در بازتوانی‌ها
  • مدیرکل مدیریت بحران گیلان از عزم جزم بانک‌های عامل استان به جهت در اختیار گذاشتن تسهیلات ارزان و مشوق‌های لازم برای تجهیز ناوگان مدیریت بحران و همچنین باز توانی زیرساخت‌های دولتی و خصوصی پس از بروز بحران خبر داد.

    به گزارش گیل و دیلم ،امیر مرادی امروز در گفت‌وگویی از مغفول ماندن یک ماده‌قانونی در مقررات حوزه بحران خبر داد و اظهار کرد: مطابق ماده ۱۳ قانون مدیریت بحران کشور به اداره کل مدیریت بحران استان‌ها اجازه داده‌شده تا از ظرفیت دستگاه‌های دولتی و غیردولتی در مدیریت بحران استفاده شود.

    وی با بیان اینکه بانک‌های عامل و سرمایه‌های آن یکی از ظرفیت‌های مؤثر برشمرده می‌شوند، افزود: یکی از ظرفیت‌های بسیار مهم و قابل‌توجه که کمتر به آن توجه شده ظرفیت بانک‌های استان است.

    مدیرکل مدیریت بحران استان گیلان با اشاره به عدم نقش بانک‌ها در بحران بیان کرد: حجم بالایی از سرمایه استان در بانک‌های عامل در حال گردش بوده اما از این منابع عظیم تاکنون در امر مدیریت بحران استفاده‌نشده است.

    مرادی از برگزاری نشست بانک‌های عامل گیلان با مدیریت بحران استان خبر داد و گفت: طبق نشست مذکور، بانک‌ها در آینده در حوزه بهسازی ناوگان تجهیزات بحران و همچنین باز توانی آسیب‌ها به کمک مدیریت بحران خواهند آمد.

    وی با اذعان به اینکه بالای ۶۰ درصد تجهیزات راهداری، آتش‌نشانی و سایر دستگاه‌هایی که در مدیریت بحران ازجمله برف، باران و سایر بلایایی طبیعی درگیر هستند فرسوده است، تصریح کرد: بانک‌های عامل می‌توانند در امر مدیریت بحران، مشوقات لازم را در اختیار بخش خصوصی و شهرداری‌ها در نظر بگیرند تا با استفاده از این منابع، تجهیزات لازم در مدیریت بحران خریداری شوند.

    مدیرکل مدیریت بحران گیلان با اشاره به اینکه متوسط عمر تجهیزات بحران در گیلان بالای ۲۰ سال است، افزود: این وضعیت در استان می‌طلبد تا بانک‌ها وارد میدان شده و تسهیلات ارزان و مشوق‌های لازم را در اختیار دستگاه‌های اجرایی و شهرداری‌ها قرار بدهد.

    مرادی همچنین با اشاره به عزم بانک‌ها در حوزه باز توانی آسیب‌ها و چالش‌ها پس از بروز بحران خاطرنشان کرد: طبیعتاً پس از بروز بحران‌ها نظیر سیل، زلزله، برف و یا سایر بالاهای طبیعی بسیاری از زیرساخت‌های دولتی و خصوصی آسیب می‌بینند، ازاین‌رو بانک‌ها در این حوزه نیز متقاعد شده‌اند تا تسهیلاتی را در اختیار متضرر شدگان و آسیب دیدگان در بحران‌ها اختصاص دهند

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=59916

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *