×

عضو کمیسیون انرژی مجلس عنوان کرد: کاهش تولید برق آبی در کشور/ افزایش ۷ درصدی بهای برق قابل قبول است

  • کد نوشته: 67412
  • ۱۴۰۰-۰۲-۰۵
  • 60 بازدید
  • ۰
  • عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: امسال با کاهش بارندگی و برف در ارتفاعات مواجه هستیم که ورودی آب سدها را حدود ۷۵ درصد کم کرده و لذا تولید کشور در حوزه برق آبی با کاهش مواجه می شود. به گزارش گیل و دیلم ،پرویز محمدنژاد در گفت وگو با ایسنا، تولید و مصرف برق را یک موضوع حیاتی […]

    عضو کمیسیون انرژی مجلس عنوان کرد: کاهش تولید برق آبی در کشور/ افزایش ۷ درصدی بهای برق قابل قبول است
  • عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: امسال با کاهش بارندگی و برف در ارتفاعات مواجه هستیم که ورودی آب سدها را حدود ۷۵ درصد کم کرده و لذا تولید کشور در حوزه برق آبی با کاهش مواجه می شود.

    به گزارش گیل و دیلم ،پرویز محمدنژاد در گفت وگو با ایسنا، تولید و مصرف برق را یک موضوع حیاتی و اساسی برای کشور دانست و اظهار کرد: کمیسیون انرژی مجلس همواره بر اهمیت موضوع برق تاکید دارد و در این زمینه حساسیت ایجاد کرده است.

    وی با تاکید بر لزوم مدیریت برق براساس دارایی های وزارت نیرو در تابستان امسال، افزود: میزان تولید و مصرف برق توسط مشترکین تقریبا برابر است که می تواند خطر ایجاد کند.

    نماینده شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه سال گذشته به واسطه بارش فراوان باران توانستیم از مجموعه ظرفیت ۱۲ هزار مگاواتی سدهای آبی برای تولید برق استفاده کنیم، گفت: متاسفانه امسال با کاهش بارندگی و برف در ارتفاعات مواجه هستیم که ورودی آب سدها را حدود ۷۵ درصد کم کرده و لذا تولید کشور در حوزه برق آبی با کاهش مواجه می شود.

    محمدنژاد، با اشاره به احتمال افزایش میزان مصرف برق نسبت به تولید آن در سال جاری، تصریح کرد: خطر خاموشی پیش بینی می شود که برای بخش های صنعتی و کشاورزی مشکل آفرین است لذا در کمیسیون انرژی مجلس تدوین برنامه ساماندهی و مدیریت برق در تابستان امسال را در دستور کار داریم و همه ظرفیت ها به سمت تولید می رود.

    وی با بیان اینکه اصلاحیه بودجه ۱۴۰۰ ظرفیت های خوبی را برای وزارت نیرو جهت استفاده از دارایی ها و مدیریت جامع تر حوزه تولید برق در سال های آتی پش بینی کرده است، متذکر شد: مقرر بود در برنامه های پنجم و ششم سالانه ۳۵۰۰ مگاوات تولید برق داشته باشیم تا پاسخگوی نیاز مشترکین باشد، اما متاسفانه میانگین تولید ما در مدت مذکور حدود ۲۵۰۰ مگاوات بود که خطر خاموشی و عدم توانایی وزارت نیرو برای رساندن برق با کیفیت و مداوم به مشترکین را نشان می دهد.

    عضو کمیسیون انرژی مجلس، با اشاره به اهمیت برق برای مشترکین صنعتی و کشاورزی، اضافه کرد: از ماه های قبل نسبت به کاهش تولید برق هشدار دادیم و باید از مجموعه تولید، انتقال و توزیع بیشترین بهره را ببریم.

    محمدنژاد، ۵۶ درصد تولیدات کشور در حوزه برق را مربوط به بنگاه ها و نیروگاه های خصوصی دانست و خاطرنشان کرد: تورم سالانه موجب می شود تولیدکننده برق افزایش قیمت فروش داشته باشد و لذا وزارت نیرو افزایش هفت درصدی بهای برق مصرفی را برای مشترکین پیش بینی کرده که درصد قابل قبولی بوده و اثر آنچنانی بر اقتصاد خانوار نخواهد داشت.

    وی با بیان اینکه تحریم های ظالمانه اثرات منفی بر تولیدات و صادرات و درآمدهای ارزی کشور داشته است، گفت: آحاد مردم می توانند با کاهش ۱۰ درصدی مصرف برق علاوه بر عدم خاموشی، ۱۰ درصد به تولید برق کمک کنند.

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=67412

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *