به گزارش گیل و دیلم ، طیف تندرویی که به نظر میرسد در ماجرای مخالفت با ظریف، بیش از هر چیز بازیچه دست سوءاستفادهکنندگان از تحریم و نگرانی این گروه تأثیرگذار از توانمندی و تأثیرگذاری ظریف شدهاند؛ به محض انتشار سخنان ظریف در داووس، در خط و ربطی مشترک و همصدا با برخی مخالفان خارج نشین، به اتهامزنی علیه او پرداختند. افراطیون در عجیبترین موضعگیریها خواستار دستگیری او به محض بازگشت به ایران شدند و برخی هم شعار «اعدام» معاون راهبردی رئیسجمهوری را سر دادند. تجمعی که برگزارکنندگانش مدعی قانونی بودن آن بودند، اما براساس پیگیری «ایران» و با اطلاع یک منبع آگاه در وزارت کشور «هیچگونه درخواستی برای کسب مجوز آن به وزارت کشور ارسال نشد» و در نتیجه چیزی بیش از یک «تجمع بدون مجوز» و به زبان خود تندروها «اغتشاش غیرقانونی» نبود.
این روزنامه افزوده است: فارغ از پشتپرده همه مخالفتهایی که در یک دهه گذشته علیه ظریف بروز یافت و نمود عینی اغلب آنها پنهان ساختن هراس از به ثمر رسیدن تلاشهای او در قامت یک دیپلمات برای تنشزدایی از سیاست خارجی و پایان دادن به تحریمهای ظالمانه زیر پرچم ادعای انقلابیگری بود؛ تجمع دیروز یک لیدر ویژه داشت. نماینده حاشیهسازی که بلندگو در دست، مرز اتهامزنی علیه دیپلماتی که از سوی مقام معظم رهبری با صفتهای «شجاع و انقلابی» مورد تقدیر بوده را با انگ حمایت شدن از سوی ساواک، یکتنه جابهجا کرد. کامران غضنفری که خود را با عنوان پژوهشگر تاریخ معرفی میکند،مدعی شد که براساس خاطرات ظریف، او پیش از انقلاب با حمایت ساواک به امریکا رفته است. ادعاهای مطرح شده از سوی غضنفری البته برای آنان که سابقه حرفهای نامستند و حاشیهسازی او را در خاطر داشتند، چندان عجیب نبود.
ایران نوشته است: غضنفری همانی است که در کتاب «حسن روحانی در یک نگاه» مدعی شد رئیسجمهوری اسلامی ایران در دوره یازدهم و دوازدهم، متهم به همکاری با ساواک و تلاش برای سرنگونی نظام بوده است. او در ماههای اخیر هم با دو ادعای واهی «نقش حسن روحانی در حادثه سرنگونی هواپیمای اوکراینی» و «دست داشتن امریکا، اسرائیل و جمهوری آذربایجان در به شهادت رسیدن آیتالله رئیسی» خود را در فضای رسانهای مطرح کرد. این ادعا از سوی ستادکل نیروهای مسلح تکذیب و نسبت به عواقب این حاشیهسازیها هشدار داده شد. اما این پیشینه، در فقدان پیگیریهای قضایی، از غضنفری و امثال او چهرهای مناسب برای در دست گرفتن بلندگوهای اتهامزنی علیه نخبگان سیاسی توانمند، اما مغضوب دو جریان کاسب تحریم و تندروهای پیروشان ساخته است
دیدگاهتان را بنویسید