فرماندار شهرستان املش گفت: املش در دریافت تسهیلات در حوزه گردشگری مغفول مانده است.
به گزارش گیل و دیلم ،یونس محمودی در همایش شهرداریها و دهیاریهای شهرستان رودسر و املش که با حضور دکتر جمالی نژاد وزیر کشور و رئیس سازمان شهرداریها و دهیاری های کشور؛ نماینده مردم رودسر و املش و مسئولان دو شهرستان با بیان اینکه شهرستان املش و رودسر در خط گسل زلزله واقعشدهاند و تبعات ناشی از زلزله را در خود متقبل است افزود: شهرستان املش با توجه به شرایط اقلیمی و جغرافیایی ازجمله شهرهایی در زمره شهرهای حوادث غیرمترقبه است
. وی افزود: شهرداران و دهیاران عزیز در راستای مقابله یا پیشگیری از هرگونه بروز و ظهور حوادث غیرمترقبه، علی رغم حمایت دولت محترم و فاقد الزامات اولیه وبدیهی درجهت پیشگیری و جلوگیری ازاین حوادث هستند.
فرماندار املش با اشاره به اینکه از محل مادتین ۱۰ و ۱۲ حوادث، دهیاران و شهرداران از مزیت نسبی در شهرستان املش برخوردار نیستند افزود: تاکنون هیچگونه اعتباراتی به دستگاههای امدادی و خدماتی عضو ستاد حوادث غیرمترقبه شهرستان تاکنون واصل نشد و موجب دغدغه کاری و اجرایی دهیاران و شهرداران در شهرستان املش شده است.
وی درادامه خواستار قیر رایگان از وزیر کشور برای شهرداریها و دهیاری های املش شد و افزود: در سال گذشته با بارش سیل دو پل کیازنیک ولرداسرا شهرستان املش صددرصد تخریب شد که با اهتمام ویژه دکتر عباسی نماینده محترم و مسوولین پل کیازنیک در حال احداث میباشد اما پل لردا سرا هیچگونه پیشرفت فیزیکی نداشته است.
وی درخصوص روستاهای فاقد کد آبادی گفت: با هماهنگی دکتر نوبخت و دکتر عباسی انتظار داریم روستاهای ما دارای کد آبادی شوند.
دکتر محمودی همچنین احداث دهیاریهای جدیدالتأسیس در روستاهای ۲۰ خانوار را نیز از وزیر کشور سازمان شهرداریها و دهیاریها خواستار شد و افزود: شهرستان رودسر واملش از محدود شهرهایی هستند که دارای شاخصههای قطب گردشگری و کشاورز است ولی در شهرستان املش، در حوزه قطب گردی تاکنون ریالی تسهیلات دریافت نکردهایم.
فرماندار املش اظهار داشت: شهرداریها و دهیاری ها لودر، کمپرسی و آتشنشانی نیمه مدرن که قادر به توانایی حوادث غیرمترقبه شهرستان را داشته باشند، ندارند.
وی در ادامه بحث پسماند را یکی از مهمترین چالشها در شهرستان املش عنوان کرد و افزود: دهیاران و شهرداران ما در شهرستان امل قادر به دفن زبالههای ناشی از مصارف مردم در منازل نیستند. وی اضافه کرد: انباشت زباله در شهرستان رودسر و لنگرود به حدی رسید که قادر به پذیرش زبالههای املش نیست و با اعتراضات جمعی از شهروندان املش و رانکوه مواجه است.
فرماندار املش در پایان افزود: باتوجه به اینکه شهرستان املش خاستگاه و جایگاه تاریخی وعلمای بزرگی چون حبیب اله املش است لذا دارای ۳ ونیم کیلومتر کمربندی است واگر ۴ میلیارد تومان به این مقوله اختصاص یابد حدود ۵۰ درصد از دغدغههای اجتماعی مردم املش مرتفع خواهد شد.
دیدگاهتان را بنویسید