فرماندار تالش، از تولید ۵۰ درصد خاویار ایران در تالش خبر داد و اضافه کرد: پرورش ماهیان خاویاری در تالش جا افتاده و به زودی شهرک ماهیان خاویاری را به بهره برداری می رسانیم.
به گزارش گیل و دیلم، سید عیسی مهدوی در کمیته برنامه ریزی شهرستان تالش، با اشاره به شرایط ویژه توپوگرافی این شهرستان، اظهار کرد: تالش ۹۳ کیلومتر خط ساحلی دارد و ۲۵ درصد اراضی این شهرستان جلگه است.
وی با بیان اینکه شهرستان تالش ۲۵۰ هزار هکتار اراضی جنگلی دارد، افزود: جنگل های تالش هیرکانی است و رتبه اول در سطح استان را از حیث میزان اراضی جنگلی دارد.
فرماندار تالش ظرفیت های نهفته این شهرستان را مناسب برای سرمایه گذاری دانست و تصریح کرد: کشاورزی تالش پررونق است و ۴۸ درصد جمعیت شهرستان در بخش کشاورزی به طور مستقیم مشغول هستند و ۷۵ درصد مشاغل آن با کشاورزی ارتباط دارد.
مهدوی از تولید ۵۰ درصد خاویار ایران در تالش خبر داد و اضافه کرد: پرورش ماهیان خاویاری در تالش جا افتاده و به زودی شهرک ماهیان خاویاری را به بهره برداری می رسانیم.
وی با اشاره به مرغوبیت برنج تولید شده در شالیزارهای تالش، گفت: سالانه حدود ۹۵ هزار تن برنج در شهرستان تالش تولید می شود و تولیدات باغی همچون گیلاس و کیوی نیز به همین مقدار است.
فرماندار تالش جمعیت عشایری این شهرستان را حدود ۱۱ هزار نفر دانست و بیان کرد: می توانیم از تسهیلات کشوری ویژه اشتغال عشایر بهره مند شویم.
این مقام مسئول با بیان اینکه هشت طرح عمرانی – گردشگری در سواحل تالش در دست اجراست، خاطرنشان کرد: سال گذشته ۹۳ سردهنه از ۱۱۰ سردهنه شهرستان آسیب دید لذا با اعتبار هشت میلیارد تومانی توانستیم این سردهنه ها را بازسازی کنیم و تحویل کشاورزان شهرستان دهیم. متاسفانه کشاورزی تالش هنوز سنتی است و باید سالانه سردهنه سازی کنیم.
وی با اشاره به پیشرفت ۵۰ درصدی سد لاستیکی تالش، عنوان کرد: همچنین دو سد لاستیکی دیگر در شهرستان در دست مطالعه است
دیدگاهتان را بنویسید