فرماندار شهرستان رشت با تاکید بر ضرورت اهتمام به رفع مشکل منطقه سراوان رشت محل دفن زباله گفت: هنور تصور نکرده ایم که در موضوع سراوان ، باید جهادی اقدام کنیم و از حالت فانتزی خارج شویم.
به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم، سید محمد احمدی عصر شنبه در چهارمین جلسه پیگیری اجرای تعهدات ساماندهی سایت تخلیه زباله سراوان رشت افزود: رفع مشکلات در سایت سراوان محل دفن زباله مطالبه هر روز مردم و مسولان ارشد استان است.
وی اظهار داشت: انتظار ما از مدیرانی که مسئولیت این مهم در کمیسیون مربوطه به آنها محول می شده، این است که کار را جدی بگیرند و این جدی گرفتن را تا نهایت موضوعات کارشناسی در سازمان مربوطه خود اقدام کنند.
فرماندار شهرستان رشت خاطرنشان کرد: اگر موضوع زباله سراوان رشت به سرانجام نرسد همه ما مسئولان زیر سئوال هستیم بنابراین بایستی به این مهم توجه جدی شود.
وی با تاکید بر این مطلب که در مورد موضوع سراوان یا هر موضوع دیگری نباید بخشی نگاه کنیم، تصریح کرد: تسویه حساب های شخصی مان را نیز نباید در موضوعات مهم دخیل دهیم چراکه اخلاقی نیست.
احمدی در ادامه سخنانش درباره راه اندازی تصفیه خانه شیرابه در سراوان اظهار داشت: تکلیف مان را درباره این مهم بایستی بدانیم؛ این که برای رفع مشکل دفن زباله در سراوان رشت، هر بار موضوع جدیدی را مطرح کنیم قابل قبول نیست، بایستی نتیجه کارهای انجام شده در منطقه سراوان رشت را برای مردم گزارش دهیم.
وی طرح تفکیک زباله از مبدا را برای کاهش زباله مهم دانست و تصریح کرد: در این باره ، علاوه بر فرهنگ سازی بایستی موضوع در نظر گرفتن تشویق هایی برای شهروندان مورد توجه باشد.
معاون دادستان رشت نیز در این جلسه در سخنانی با بیان این که مشکل امروز زباله سراوان رشت آبستن معضلات است، گفت: مردم در منطقه سراوان رشت از این وضعیت ناراضی هستند.
علی اصغر حیدرنژاد اظهار داشت: سال ها در رابطه با این موضوع مهم سکوت کردیم تا مسئولان مربوطه راهکارهایی ارائه دهند.
وی بیان داشت: تفکیک زباله از مبدا یکی از ابتدایی ترین کارها برای کاهش زباله در سایت سراوان رشت است که آثارش را ندیده ایم؛ اگر تا سه ماه دیگر موضوع تفکیک زباله از مبدا مشخص نشود، در اولین کار سایت سراوان رشت را می بندیم زیرا تکلیف داریم تا قانون را بموقع اجرا کنیم.
منطقه سراوان رشت از مناطق زیبا و دیدنی، بیش از سه دهه است که محلی برای تخلیه زباله شده؛ با استناد به آمارها ، روزانه افزون بر یک هزار تن زباله برای دفن به این محل انتقال داده می شود. مردم منطقه سراوان رشت خواستار جدی رفع مشکل هستند به طوری که این موضوع مهم هر ازگاهی موجب اعتراضات مردمی در این منطقه می شود.
در نیمه دوم سال گذشته، با توجه به اعتراضات مردمی در سایت سراوان رشت محل دفن زباله، حساسیت ها راجع به این موضوع و تاکیدات درباره تسریع در ساماندهی این سایت جدی تر شد؛ به این ترتیب در شورای تامین شهرستان رشت تصمیم هایی برای بهبود وضعیت این منطقه گرفته شد و استاندار گیلان در اسفندماه سال گذشته در حکمی، مسئولیت نظارت مدیریت و ساماندهی سایت تخلیه زباله سراوان را به فرماندار رشت واگذار کرد و در آن ، بر حضور تمامی مدیران کل و رئیسان اداره های مرتبط استانی در جلسه های ساماندهی پسماند این شهرستان تاکید شد.
در این راستا امروز (شنبه) چهارمین جلسه پیگیری اجرای تعهدات ساماندهی سایت تخلیه زباله سراوان رشت به ریاست فرماندار شهرستان رشت ، شهردار رشت و جمعی دیگر از مسئولان برگزار شد.
شهرستان رشت با شش بخش ، ۲۹۳ روستا و ۱۸ دهستان، دارای ۹۳۰ هزار نفر جمعیت است که ۶۰درصد آنها شهری و ۴۰ درصد روستایی هستند.
منبع:ایرنا
دیدگاهتان را بنویسید