فرماندار فومن تأکید کرد که لازم است عرصه های منابع طبیعی برای زراعت چوب در اختیار تولیدکنندگان قرار گیرد تا مشکلات صنایع سلولزی کاهش یابد.
به گزارش گیل و دیلم ،محمود قاسم نژاد روز شنبه در گفت وگویی با اشاره به برگزاری نشست هم اندیشی فعالان صنعت سلولزی گیلان که هفته گذشته در فومن برگزار شد، به فعالیت شرکت نئوپان در این شهرستان و بررسی راهکارهای تأمین منابع و مواد اولیه این صنعت اشاره و اضافه کرد: نئوپان فومنات یکی از بهترین واحدهای تولیدی است که اشتغال زیادی ایجاد کرده است.
وی با بیان اینکه تعامل خوبی با این کارخانه وجود دارد، یادآور شد: خوشبختانه از لحاظ اجتماعی و بانکی نیز این واحد تولیدی مشکل خاصی ندارد و حقوق کارگران به موقع پرداخت می شود.
فرماندار فومن با اشاره به جلسات پیشین درباره کاهش مشکلات صنایع تولیدی اظهار داشت: ضروری است عرصه های منابع طبیعی جهت زارعت چوب در اختیار تولیدکنندگان قرار گیرد.
طبق اعلام رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان؛ ۳۳ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری در صنعت سلولزی استان انجام شده که از این میزان ۱۸ هزار میلیارد ریال در بخش اوراق فشرده چوبی و مابقی در بخش پالت سازی و صنایع چوبی است.
میزان اشتغال ایجاد شده در این صنعت نیز قریب به دو هزار نفر به صورت مستقیم است.
شش واحد بزرگ تولید کننده انواع اوراق فشرده چوبی با فنآوری مدرن و به روز و همچنین ۱۰۱ واحد صنعتی در زمینه تولید انواع پالت چوبی هم اکنون در گیلان در حال فعالیت هستند و این استان با توجه به سازگاری اقلیم، میتواند به عنوان قطب صنعت سلولزی کشور شناخته شود.
شهرستان فومن با دو بخش مرکزی و سردارجنگل، در ۲۵ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع است.
دیدگاهتان را بنویسید