×

فرماندار ماسال: تفکیک زباله از مبدا در دستور کار دهیاران قرار گیرد

  • کد نوشته: 57111
  • ۱۳۹۹-۰۲-۲۸
  • 72 بازدید
  • ۰
  • فرماندار ماسال گفت : دهیاران تفکیک زباله از مبدا را در دستور کار قرار دهند. به گزارش گیل و دیلم ،وحید پور حضرت در اولین جلسه کارگروه مدیریت پسماند از وضعیت جمع آوری زباله در برخی از روستاها ابراز نگرانی کرد و اظهار داشت: دهیاران جمع آوری زباله و تفکیک از مبدا را در اولویت کاری خود […]

    فرماندار ماسال: تفکیک زباله از مبدا در دستور کار دهیاران قرار گیرد
  • فرماندار ماسال گفت : دهیاران تفکیک زباله از مبدا را در دستور کار قرار دهند.

    به گزارش گیل و دیلم ،وحید پور حضرت در اولین جلسه کارگروه مدیریت پسماند از وضعیت جمع آوری زباله در برخی از روستاها ابراز نگرانی کرد و اظهار داشت: دهیاران جمع آوری زباله و تفکیک از مبدا را در اولویت کاری خود قرار دهند زیرا اجرای تفکیک زباله ازمبداء هزینه جمع آوری را کاهش می دهد.
    وی از زحمات این کارگروه در راستای هدف گذاری و سیاستگذاری پسماند تشکر کردافزود: تفکیک زباله از مبداء دغدغه اصلی کارگروه است که می باید در روستاها دهیاران و در شهرها شهرداران پسماندها را مدیریت کنند.
    وی با اشاره به اینکه در هرماه بصورت متغیر حدود ۵۶۰ تن زباله توسط شهرداری های ماسال و شاندرمن جمع آوری می شود، افزود: عدم کنترل زباله های شهری و روستایی خطرات زیست محیطی و بهداشتی به دنبال دارد.
    فرماندار ماسال افزود : بخش مهمی از بیماری ها با توجه به شرایط رطوبتی و زیستی مساعد در زباله ها امکان تکثیر و رشد سریع حشرات و غیره را به وجود می آورد که مقابله با این بحران با تفکیک زباله ازمبداء صورت می پذیرد.
    وی جمع آوری و مدیریت زباله و تفکیک از مبداء را دو محور اصلی مدیریت پسماند دانست و افزود: آموزش و ترویج فرهنگ تفکیک زباله از مبداء و جانمایی سطل های مخصوص توسط دهیاران وشهردارن در دستور کار قرار گیرد.
    پورحضرت در ادامه بر ایجاد زیر ساخت مناسب در تکفیک زباله تاکید کرد و افزود: آموزش خانواده ها در کاهش تولید زباله و همچنین تفکیک از مبداء در کاهش هزینه جمع آوری نقش موثری دارد.

    وی در ادامه با اشاره به اینکه ۷۴ روستا دارای دهیاری در این شهرستان داریم، افزود: با اقدامات صورت گرفته توسط دهیاری های بخش ماسال و بخش شاندرمن میزان زباله تفکیک شده ماهانه به ۱۱ تا ۱۴ تن رسیده است.
    وی یکی از دغدغه های عمومی در خصوص پسماند را بی خطر سازی پسماندهای بیمارستانی اعلام کرد و گفت: جمع آوری و بی خطر سازی پسماندهای ویژه و بیمارستانی به همکاری و تعامل شهرداری، محیط زیست و شبکه بهداشت نیاز دارد تا این پسماندها خسارت کمتری به محیط زیست وارد کند.
     شهرستان ماسال با ۵۳هزار نفر جمعیت و دو بخش مرکزی و شاندرمن در ۴۵ کیلومتری غرب مرکز گیلان واقع است.

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=57111

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *