×

قالیباف و یارانش از علنی شدن جلسه استعفای نادران واهمه داشتند؛ مجلس مدعیِ شفافیت مردم را نامحرم دانست

  • کد نوشته: 95081
  • ۱۴۰۲-۰۹-۰۱
  • 199 بازدید
  • ۰
  • جلسه غیر علنی به دلیل واهمه آقای قالیباف و اطرافیانش نسبت به موضوعاتی که احتمال می‌دادند از جانب آقای نادران مطرح شود، تشکیل شد، زیرا تصور می‌کردند مسائلی سبب تنش شود و پیامد‌هایی داشته باشد. احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز در مجلس با بیان اینکه اظهارات نادران چیزی نبود که مجلس مدعیِ شفافیت، تصور کند مردم […]

    قالیباف و یارانش از علنی شدن جلسه استعفای نادران واهمه داشتند؛ مجلس مدعیِ شفافیت مردم را نامحرم دانست
  • جلسه غیر علنی به دلیل واهمه آقای قالیباف و اطرافیانش نسبت به موضوعاتی که احتمال می‌دادند از جانب آقای نادران مطرح شود، تشکیل شد، زیرا تصور می‌کردند مسائلی سبب تنش شود و پیامد‌هایی داشته باشد.

    احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز در مجلس با بیان اینکه اظهارات نادران چیزی نبود که مجلس مدعیِ شفافیت، تصور کند مردم نباید این مطالب را بشنوند، گفت: بخش قابل توجهی از نمایندگان مجلس هم بر اظهارات آقای نادران صحه گذاشت و حق را به او دادند و این موضوع مهمی بود.

    به گزارش گیل و دیلم به نقل از خبرآنلاین، استعفای الیاس نادران، نماینده تهران بعد از کش و قوس زیاد امروز بررسی و با آن مخالفت شد. نکته مهم در این میان غیرعلنی شدن یکباره جلسه بررسی طرح استعفا بود، اقدامی عجیب در ادامه تصمیمات محرمانه و غیرعلنی مجلس که با علامت تعجب‌هایی همراه بود.

    آنچنان که عباس عبدی، چهره اصلاح طلب در توئیتی نوشت؛ «وقتی بررسی استعفای نماینده هم محرمانه و غیرعلنی شود، دیگر کدام داده مفیدی می‌تواند در اختیار افکار عمومی قرار گیرد؟ معنای این رفتار‌ها حتی از چشم ساده‌ترین افراد هم پنهان نمی‌ماند.».

    اما ماجرای غیرعلنی شدن بررسی طرح استعفای الیاس نادران چه بود؟

    ترس قالیباف و یارانش از علنی شدن جلسه استعفای نادران

    احمد علیرضابیگی در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین درباره بررسی درخواست استعفای الیاس نادران در جلسه غیرعلنی امروز مجلس، توضیح داد: جلسه غیر علنی به دلیل واهمه آقای قالیباف و اطرافیانش نسبت به موضوعاتی که احتمال می‌دادند از جانب آقای نادران مطرح شود، تشکیل شد، زیرا تصور می‌کردند مسائلی سبب تنش شود و پیامد‌هایی داشته باشد.

    وی افزود: البته این رفتار آقای قالیباف دور از انتظار نیست؛ ایشان ۴۰ روز تریبون و سامانه نماینده مردم را می‌بندد با این ملاحظه که نماینده مطلبی بیان کند که شاید برایش سنگین باشد و گران تمام شود.

    مجلس مدعیِ شفافیت مردم را نامحرم دانست

    این نماینده مجلس با بیان اینکه اظهارات نادران چیزی نبود که مجلس مدعیِ شفافیت، تصور کند مردم نباید این مطالب را بشنوند و نامحرم هستند، ادامه داد: بخش قابل توجهی از نمایندگان مجلس هم بر اظهارات آقای نادران صحه گذاشت و حق را به او دادند و این موضوع مهمی بود.

    از تخلف در اجرای آیین نامه تا دخل و تصرف در مصوبات مجلس

    علیرضابیگی تصریح کرد: تخلفات آقای قالیباف در آیین نامه داخلی و اداره مجلس، دخل و تصرف در مصوبات مجلس مانند قانون بودجه سال ۱۴۰۰ و برخی لوایح و طرح ها، مقررات مربوط به ارز ترجیحی و پیامد‌های آن که سبب افزایش گرانی و تورم در کشور شد، همچنین اختلافاتی که آقای نادران با آقای قالیباف در حوزه مدیریت مجلس دارد، از جمله بحث‌هایی بود که در نطق آقای نادران مطرح شد.

    جلسه بررسی استعفا با نفوذ قالیباف غیرعلنی شد

    وی خاطرنشان کرد: در مجموع این حرف‌ها باید زده می‌شد، اما مردم هم باید به عنوان صاحبان کشور در جریان این رخداد‌ها قرار می‌گرفتند با این حال این امکان به واسطه پیشنهاد جمعی از نمایندگان و نفوذ آقای قالیباف برای غیر علنی شدن جلسه مجلس داده نشد و این زیبنده مجلس ما نبود، چون تنها کسی که از انتشار این مسائل در تریبون مجلس از طریق رادیو و تلویزیون احساس خسارت می‌کرد قالیباف و تیمش بود.

    به گفته این نماینده مجلس، پاسخی به اظهارات الیاس نادران و بحث‌های مطرح شده داده نشد و اکثریت نمایندگان هم ضمن پذیرش موارد مطرح شده، رای بر ادامه حضور او در مجلس دادند.

    تشکیل کمیسیون تلفیق بودجه پیش از آمدن لایحه به مجلس تخلف است
    نماینده تبریز در مجلس همچنین گفت: این تخلفات همچنان ادامه دارد و آقای قالیباف طبق ماده ۴۱ آیین نامه داخلی مجلس تخلف داشت که براساس آن شکل گیری کمیسیون تلفیق بودجه و انتخاب اعضای آن باید پس از تقدیم لایحه بودجه از سوی دولت به مجلس باشد، اما او به این موضوعات وقعی نمی‌نهد و کمیسیون تلفیق لایحه بودجه بدون تقدیم آن به مجلس شکل گرفت از سویی بررسی برنامه توسعه هفتم هم هنوز خاتمه نیافته است.

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=95081

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *