به گزارش گیل و دیلم ،صالح محمدی امروز، ۲۷ اسفندماه در گفت وگویی با تاکید بر لزوم تنظیم بازار شب عید و ماه رمضان، با توجه به شرایط خاص استان، اظهار کرد: گیلان از مقاصد گردشگری بوده و در ایام تعطیلات با حجم بالای مسافران و ترافیک سنگین و اسکان مردم در هتل ها و بوم گردی ها مواجه هستیم که ضرورت مدیریت بازار را نشان میدهد.
وی با بیان اینکه استان گیلان در بخش کالاهای اساسی به ویژه آرد و شکر ذخایر مطمئن دارد، عنوان کرد: فصل سفر آغاز شده و تردد مسافران شرایط خاصی را ایجاد میکند؛ همچنین به طور طبیعی در ماه رمضان شاهد افزایش مصرف برخی اقلام همچون شکر هستیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان همچنین خواستار مدیریت قیمت گوشت قرمز شد و اضافه کرد: باید بازرسی ها مؤثر و کارآمد باشد؛ البته عمده بازاریان به دنبال کسب روزی حلال هستند، اما باید با اخلالگران برخورد شود.
محمدی با اشاره به راه اندازی ۱۲۰ اکیپ نظارتی بازار شب عید و ماه رمضان در سطح استان، گفت: در حوزه مرغ مشکلی نداریم و لذا هرگونه تنش نشان دهنده تخلف است.
وی با بیان اینکه سامانه ستکاوا با هدف شفاف سازی تولید و توزیع و عرضه مرغ اجرایی می شود، خاطرنشان کرد: در تعطیلات نوروز شاهد افزایش دو تا سه برابری جمعیت استان هستیم که نشان دهنده اهمیت مدیریت بازار کالاهای اساسی است لذا سامانه ستکاوا الزام قانونی دارد و موجب اجرای نرخ مصوب ستاد تنظیم بازار میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان به فعالیت نمایشگاه های نوروزی اشاره کرد و یادآور شد: قیمت اقلام عرضه شده در این نمایشگاه ها باید ۱۵ درصد پایین تر از بازار باشد تا مردم دغدغه نداشته باشند؛ اتحادیه های تعاون روستایی استان نیز در حوزه میوه شب عید پای کار بوده و هم از تولیدکننده و هم از مصرف کننده حمایت میکنند.
وی از تعاون روستایی استان خواست در بخش های سردخانه ای و شالیکوبی و سورتینگ فعال شود و بیان کرد: اگر تعاون روستایی فعال شود، بخش کشاورزی مانند برنج و زیتون و کیوی و مرکبات و فندق و… نیز فعال می شود لذا تعاونی ها محصولات کشاورزی استان را بخرند و در دیگر استان ها عرضه کنند و در مقابل محصولات مورد نیاز استان را تهیه کنند.
محمدی از تهیه ۲۰۰ تن سیب درجه یک و با کیفیت و ۲۰۰ تن پرتقال خریداری شده از باغداران گیلان خبر داد و متذکر شد: ۵۲ غرفه در شهرستان ها و ۱۵ غرفه در دهستانها تدارک دیده شده که از این تعداد، ۱۲ غرفه در شهرستان رشت برپا شده است.
وی قیمت هر کیلو سیب را ۳۴ هزار و ۷۰۰ تومان و هر کیلو پرتقال را ۱۶ هزار تومان اعلام کرد و گفت: هدف ما تنظیم بازار و جلوگیری از افزایش قیمت میوه شب عید بوده و در صورت برقراری تعادل در بازار، این عرضه ادامه پیدا نمی کند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از مردم خواست هرگونه گرانفروشی را از طریق سامانه ۱۲۴ گزارش دهند و بیان کرد: در خروجی شهرهای استان، نمایشگاه های عرضه محصولات کشاورزی و صنایع دستی استان برپا شود تا گردشگران برای استان آورده اقتصادی داشته باشند.
دیدگاهتان را بنویسید