محمددوست از فعالین حوزه زنان گفت: از مسائل موردبررسی امروز پدیده دیگری به نام تربیت نامتوازن است، تربیت نامتوازن پدیدهی فراگیر جامعه شده، خانواده در تربیت، شیوه و مواردی را مدنظر دارد و آموزشوپرورش بهعنوان نهاد دیگر حوزهی آموزشی و تربیتی مسیر دیگری را دنبال میکند.
به گزارش «گیل و دیلم»؛ نرجس محمد دوست در نشست فعالین اجتماعی و خانواده گیلان با معاون امور بانوان رئیسجمهور اظهار داشت: خانم دکتر ابتکار، بهعنوان کسی که جامعهشناسی خوانده جامعهشناسی برای درمان درد به تشخیص درست میپردازد. اولویت با تشخیص مسئله و سپس پیدا کردن راهحل و درمان است.
این مدرس دانشگاه و دکتری جامعهشناسی عنوان زنان و خانواده را یکی از مسائل و چالشهای حوزهی خانواده در ایران دانست و افزود: وقتی صحبت از خانواده میشود، وقتی صحبت از آگاهی سازی میشود انواع و اقسام کارگاهها برای زنان گذاشته میشود اما دریغ از آگاهسازی برای جامعهی مردان.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر آستانهاشرفیه عنوان کرد: در مسئله ازدواج کودکان و کودکان زیر ۱۳ سال آگاهسازی عملاً باید برای پدران بهعنوان ولی قهری کودکان صورت گیرد.
این فعال حوزه زنان گفت: از مسائل موردبررسی امروز پدیده دیگری به نام تربیت نامتوازن است، تربیت نامتوازن پدیدهی فراگیر جامعه شده، خانواده در تربیت، شیوه و مواردی را مدنظر دارد و آموزشوپرورش بهعنوان نهاد دیگر حوزهی آموزشی و تربیتی مسیر دیگری را دنبال میکند.
محمد دوست افزود: آموزشوپرورش عملاً نقش پدر را از حوزهی تربیتی حذف کرده مگر زمانی پدران به جلسه دعوت میشوند که بحث هدیه به مدرسه باشد.
وی تأکید کرد: آنچه نیازمند توجه به آن هستیم، نگاه متوازن پدر و مادر، زن و مرد در امر تربیت است.
مدرس دانشگاه و دکتری جامعهشناسی خاطرنشان کرد: ازجمله موارد دیگر که شاید کمتر از طلاق رسمی آسیب نداشته باشد طلاق عاطفی بین خانواده است که نیازمند توجه ویژه به این امر میباشیم.
دیدگاهتان را بنویسید