×

محمودی بیان کرد: برای تکمیل سه پروژه نیمه کاره در آموزش و پرورش املش به دو میلیارد تومان اعتبار نیاز است

  • کد نوشته: 18614
  • ۱۳۹۶-۰۵-۰۳
  • 73 بازدید
  • ۰
  • به گزارش «پایگاه خبری گیل و دیلم» یونس محمودی فرماندار املش در جلسه شورای آموزش و پرورش این شهرستان گفت: برای تکمیل پروژه ۱۲ کلاسه شهید باهنر شهر املش که تخریب و بازسازی آن از سال ۹۰ آغاز شده و ۶۰ درصد پیشرفت کار دارد و با ۳۰۰ دانش آموز، تنها مدرسه پسرانه دولتی متوسطه […]

    محمودی بیان کرد: برای تکمیل سه پروژه نیمه کاره در آموزش و پرورش املش به دو میلیارد تومان اعتبار نیاز است
  • به گزارش «پایگاه خبری گیل و دیلم» یونس محمودی فرماندار املش در جلسه شورای آموزش و پرورش این شهرستان گفت: برای تکمیل پروژه ۱۲ کلاسه شهید باهنر شهر املش که تخریب و بازسازی آن از سال ۹۰ آغاز شده و ۶۰ درصد پیشرفت کار دارد و با ۳۰۰ دانش آموز، تنها مدرسه پسرانه دولتی متوسطه در شهر املش است؛ به ۸۰۰ میلیون تومان اعتبار نیاز است.

    محمودی گفت: برای تکمیل پروژه مقاوم سازی مدرسه ۹ کلاسه پروین اعتصامی با ۴۰ درصد پیشرفت کار و ۲۷۰ دانش آموز که تنها مدرسه دخترانه دولتی مقطع متوسطه اول شهر املش است که از خرداد ماه ۹۴ با تعهد مدت ۴ ماهه آغاز شده؛ به ۸۰۰ میلیون تومان اعتبار نیاز است.

    فرماندار املش گفت: برای تکمیل پروژه مقاوم سازی دبستان ۶ کلاسه امام موسی صدر اسماعیل گوابر شهر رانکوه با ۵۰ درصد پیشرفت کار و ۶۰ دانش آموز دختر و پسر در شش پایه که از خرداد ۹۴ با تعهد مدت ۴ ماهه آغاز شده، به ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار نیاز است.

    فرماندار املش با اشاره به این که ۳۱ واحد آموزشی معادل ۱۳ درصد در این شهرستان تخریبی اند؛ گفت: برای احداث ساختمان دبستان شهید گنجی هلوسرای سفلی در بخش رانکوه که قبلاً بصورت پیش ساخته احداث شده؛ ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار تخصیص یافته است.

    فرماندار املش گفت: کندی اجرای دو پروژه مقاوم سازی مدرسه پروین اعتصامی شهر املش و دبستان امام موسی صدر اسماعیل گوابر شهر رانکوه مهمترین چالش این اداره است مایه نگرانی دانش آموزان و اولیاء آنان شده است.

    قاسم احمدپور سرپرست اداره آموزش و پرورش املش تأسیس مدرسه شبانه روزی دخترانه در مقطع متوسطه اول در ییلاقات بخش رانکوه را مغایر توجیه اقتصادی اعلام کرد و گفت: ۳۰۰ میلیون تومان اعتبار این امر برای مرمت دو دبستان شهید بلوک روستای ملکوت با ۳۰ دانش اموز و شهید واعظ زاده گورج با ۱۵ دانش آموز در ییلاقات بخش رانکوه هزینه می شود.

    ۵۳۶۷ دانش آموز املشی اعم از دختر و پسر در ۱۰۲ واحد آموزشی این شهرستان مشغول تحصیل اند که از این تعداد ۲۷۸۹ نفر در مقطع ابتدایی، ۱۳۷۸ نفر در متوسطه اول و ۱۲۰۰ نفر هم در متوسطه دوم اند.

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=18614

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *