مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان گفت: تامین منابع پایدار آب در این استان ضروری است و در این راستا طرح های جدید با تامین اعتبار لازم باید اجرا شود.
به گزارش گیل و دیلم ،محب علی رنج ور روز پنجشنبه در نشست با فرماندار آستارا افزود: عمر مفید تاسیسات آبرسانی ۲۵ تا ۳۰ سال است اما در برخی از روستاهای شهرستان هایی نظیر آستارا تاسیسات فرسوده شده اند و کیفیت پایین آب نیز از جمله دلایل آن است.
وی اضافه کرد: در زمینه تامین منابع آب نباید به صورت جزیره ای عمل شود و تهیه طرح جامع برای این امر باعث رفع کاستی های حوزه آب خواهد شد.
وی بیان کرد: پس از تکمیل طرح سد لاستیکی آستارا، ۱۰۰ لیتر در ثانیه بر میزان آب تولیدی آستارا اضافه خواهد شد و این امر می تواند بسیاری از مشکلات افت فشار آب به خصوص در فصول گرم سال را برطرف کند.
رنج ور گفت: به زودی سه حلقه چاه در روستای ویرمونی و دو حلقه چاه در روستای عباس آباد آستارا راه اندازی خواهد شد تا مشکل افت فشار آب در آن مناطق برطرف شود.
وی افزود: در هفته دولت سال گذشته مرحله نخست ساختمان آزمایشگاه میکروبی آب روستایی غرب گیلان با شش میلیارد ریال اعتبار در آستارا راه اندازی و تا پایان سال جاری نسبت به تجهیز آن اقدام خواهد شد.
وی بیان کرد: این آزمایشگاه با نمونه برداری ماهانه و سنجش آزمایشگاهی، کیفیت آب شرب روستایی شهرستان های غرب گیلان نظیر تالش، ماسال، رضوانشهر و آستارا را کنترل خواهد کرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان گفت: در سال گذشته ۱۳ هزار و ۴۲۶ فقره انشعاب جدید آب شرب به روستائیان گیلان واگذار شد و شمار مشترکان آبفار استان به ۳۱۰ هزار خانوار رسید.
فرماندار آستارا هم گفت: این شهرستان با وجود بارش سالیانه یک هزار و ۳۰۰ میلیمتر با کمبود منابع آب مواجه است و امیدواریم جلسات پیرامون طرح های آبرسانی کاربردی و نتیجه بخش باشد.
حسن رستم زاد افزود: مردم از افت فشار و کیفیت پایین آب در برخی از روستاهای آستارا گلایه مند هستند و در انتقال آب شرب شهری به روستای ویرمونی این شهرستان باید بررسی های لازم انجام شود.
محمد غزنویان مدیر شرکت آب و فاضلاب روستایی آستارا هم گفت: سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار برای تکمیل طرح های آبرسانی روستاهای هودول و تلخان اختصاص یافته و تکمیل آن نیازمند ۲۰ میلیارد ریال است.
شهرستان آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در منتهی الیه غرب استان گیلان قرار دارد و ۹ هزار و ۷۶۰ خانوار آن تحت پوشش شبکه آب روستایی هستند.
دیدگاهتان را بنویسید