مدیرکل تعزیرات گیلان، گفت: از مجموع ۱۱ هزار پرونده تشکیل شده در سه حوزه قاچاق کالا، بهداشت و درمان و کالا و خدمات از ابتدای سال تاکنون به ۱۰ هزار و ۵۰۰ پرونده رسیدگی و احکام اجرا شده است.
به گزارش گیل و دیلم ، مرتضی امینی در گفت وگو با خبرنگاران، با اشاره به افزایش گشت های نظارت بر بازار از ابتدای مهر تاکنون، اظهار کرد: با توجه به اهمیت موضوع نظارت بر بازار، در حال حاضر دوسوم همکاران قضایی و اداری تعزیرات حکومتی گیلان در سراسر استان حضور دارند و گشت های مشترک را با همکاری ادارات صمت و جهاد کشاورزی و اصناف اجرایی می کنند.
وی با بیان اینکه گشت های مشترک تا پایان شب ادامه دارد، تصریح کرد: در گذشته فرایند نظارت صرفا در مرحله عرضه کالا بود، اما اکنون فرایند تولید و توزیع و عرضه را به همراه دستگاه های کاشف و ضابط تحت نظارت داریم.
مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان، از مجازات شدید واحدهای صنفی خبر داد که اصرار به تخلف دارند و گفت: از مجموع ۱۱ هزار پرونده تشکیل شده در سه حوزه قاچاق کالا، بهداشت و درمان و کالا و خدمات از ابتدای سال تاکنون به ۱۰ هزار و ۵۰۰ پرونده رسیدگی و احکام اجرا شده است.
امینی، با بیان اینکه بازرسی های تعزیراتی به همراه دستگاه های کاشف و ناظر و ضابط در طول دارد ادامه دارد، عنوان کرد: در ایام خاص همچون ماه رمضان، عید نوروز و شب یلدا بازرسی ها را تشدید می کنیم لذا مردم می توانند از طریق شماره شبانه روزی ۱۳۵ به فرایند نظارت کمک کنند، زیرا بدون مردم نظارت و رسیدگی امکان پذیر نیست.
وی از تشکیل ۲۶۱ فقره پرونده منجر به رسیدگی از مجموع ۳۶۰ تماس مردمی با سامانه ثبت شکایات خبر داد و متذکر شد: سامانه «http://tazirat۱۳۵.ir» آمادگی دارد شکایات و گزارشهای مردم به ویژه درخصوص گرانفروشی، احتکار و اختفا را دریافت کند.
مدیرکل تعزیرات گیلان اضافه کرد: در بازار کالاهای پرمصرف در جامعه نظیر مرغ، گوشت، اقلام خوراکی سبد خانوار، لوازم خانگی، مصالح ساختمانی و آهن که تخلفاتی بیشتری در آن حوزهها گزارش شده ورود کردیم و تا رسیدن به ثبات بازار در این حوزهها، میزان بازرسیها همچنان بیشتر خواهد شد
دیدگاهتان را بنویسید