مدیرکل مدیریت بحران گیلان، با بیان اینکه برنامه عملیاتی مدیریت سیلاب را در استان گیلان تدوین کردیم، گفت: طی اجرای برنامه مدیریت سیلاب استان ۱۶۴ رودخانه مورد مطالعه مهار سیل قرار گرفته است.
به گزارش گیل و دیلم ، امیر مرادی در گفت وگویی، با بیان اینکه برنامه عملیاتی مدیریت سیلاب را در استان گیلان تدوین کردیم، گفت: اداره کل مدیریت بحران استانداری گیلان با همکاری آب منطقه ای و سایر دستگاه های همکار این برنامه را تدوین کرده است.
وی افزود: هر ساله با توجه به تغییر شرایط آب و هوایی برنامه عملیاتی مدیریت سیلاب نیاز به بازنگری و پایش و تکمیل و رفع نقاط ضعف در قالب پروژه های ملی و استانی دارد.
مدیرکل مدیریت بحران گیلان خاطرنشان کرد: با توجه به سیلاب های رخ داده اخیر در برخی از نقاط کشور و بارش های لحظه ای در تابستان جاری، باید برای بارش های شدید آتی آمادگی لازم را طبق برنامه داشته باشیم.
مرادی، استان گیلان را دارای ۲۵۰ رودخانه اصلی و فرعی به طول ۶۰۰۰ کیلومتر دانست و بیان کرد: طی اجرای برنامه مدیریت سیلاب استان ۱۶۴ رودخانه مورد مطالعه مهار سیل قرار گرفته است.
وی با اشاره به وقوع سیل در سالیان گذشته و خسارت دیدن تاسیسات راه در مناطقی اعم از فومن، شفت، تالش و املش، اظهار کرد: نیمی از عملیات بازسازی اکثر پلهای تخریب شده استان انجام شد و بخشی از آن به دلیل عدم تامین اعتبار نیمه کاره ماند که در سفر ریاست جمهوری به استان گیلان اعتبار لازم برای این پلها در نظر گرفته شد.
مدیرکل مدیریت بحران گیلان با بیان اینکه تعدادی از پلها در دهه فجر امسال افتتاح میشود و تکمیل مابقی پلها نیز تا پایان امسال در دستور کار است، تصریح کرد: یکی دیگر از اقدامات پیشگیرانه در حوزه مدیریت بحران شناسایی پلهای در معرض آسیب سیل است
دیدگاهتان را بنویسید