مدیرکل دامپزشکی گیلان گفت: مردم بدون نگرانی گوشت قرمز مصرف کنند،زیرا کلیه کشتارگاههای صنعتی استان مجهز به سیستم پیش سرد کن هستند.
به گزارش «پایگاه خبری گیل و دیلم»، دکتر عاقبتی در جلسه دامپزشکی استان با بیان اینکه بیماری تب کریمه کنگو در دام هیچ گونه علائم بالینی بجز تب مختصر ندارد، گفت:لازم است شهروندان از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی گوشت قرمز را خریداری کنند.
وی به تعطیلی کلیه کشتارگاههای سنتی استان و استحصال گوشت بهطریقه بهداشتی و پس از طی شدن مراحل پیش سرد(۴ تا ۰)درجه سانتی گراد در سه کشتارگاه صنعتی اشاره کرد و به شهروندان اطمینان خاطر داد که در صورت رعایت توصیههای بهداشتی هیچ خطری متوجه آنان نمیشود.
مدیرکل دامپزشکی گیلان به دامداران توصیه کرد که در فصول فعالیت کنهها(بهار و تابستان)نسبت به سمپاشی بدن دام ها و جایگاه آنان از طریق سموم موجود در داروخانه های دامپزشکی اقدام کنند.
وی تاکید کرد:دامداران باید از تماس،له کردن و یا جداکردن کنه از روی بدن دام خودداری کنند.
دکتر عاقبتی گفت: گوشتهای توزیع شده در مراکز عرضه معتبر استان به هیچ وجه آلوده نیستند و مصرف کنندگان بدون نگرانی گوشت قرمز مصرف کنند چرا که کلیه کشتارگاههای صنعتی استان مجهز به سیستم پیش سرد کن هستند و گوشت استحصالی پس از طی زمان ۲۴ ساعت در سرخانه سپس به بازار عرضه می شود.
دیدگاهتان را بنویسید