×

مسئول شیلات املش: سالانه ۲۴۰ تن ماهیان خاویاری، سردآبی و گرم آبی در املش تولید می‌شود

  • کد نوشته: 18157
  • ۱۳۹۶-۰۴-۲۵
  • 68 بازدید
  • ۰
  • مسئول شیلات املش گفت: سالانه ۲۴۰ تن انواع ماهیان خاویاری، سردآبی و گرم آبی در شهرستان املش تولید و به بازار مصرف عرضه می‌شود. به گزارش «پایگاه خبری گیل و دیلم» احمد سبحانی با بیان اینکه سالانه ۲۴۰ تن انواع ماهیان خاویاری، سردآبی و گرم آبی در شهرستان املش تولید و به بازار مصرف عرضه […]

    مسئول شیلات املش: سالانه ۲۴۰ تن ماهیان خاویاری، سردآبی و گرم آبی در املش تولید می‌شود
  • مسئول شیلات املش گفت: سالانه ۲۴۰ تن انواع ماهیان خاویاری، سردآبی و گرم آبی در شهرستان املش تولید و به بازار مصرف عرضه می‌شود.

    به گزارش «پایگاه خبری گیل و دیلم» احمد سبحانی با بیان اینکه سالانه ۲۴۰ تن انواع ماهیان خاویاری، سردآبی و گرم آبی در شهرستان املش تولید و به بازار مصرف عرضه می‌شود اظهار داشت: از مجموع این میزان ۱۶۰ تن ماهی گرم آبی تولید می‌شود.

    مسئول شیلات املش افزود: این ماهیان گرم آبی که از نوع کپورماهیان از جمله فیتوفاگ، بیگ هد یا سرگنده، کپورمعمولی و آمور هستند در ۴۵ هکتار از مزارع پرورش ماهی و آب‌بندان‌های شهرستان املش تولید و میانگین کیلویی ۹ هزار تومان به بازار مصرف عرضه می‌شوند.

    سبحانی اعلام داشت: ۳۰ پرورش دهنده ماهیان سردآبی از نوع قزل آلا در ۲۷ مزرعه پرورش ماهی در مجموع با ۲.۲ هکتار مساحت در دوره، ۷۵ تن ماهی قزل آلا تولید و میانگین هر کیلو ۱۶ هزار تومان به بازار مصرف عرضه می‌کنند.

    وی گفت: یک پرورش دهنده ماهیان خاویاری با ۱۰۰ میلیون تومان اعتبار، سال ۹۱ برای نخستین بار در روستای گلستان‌سرای بخش رانکوه این شهرستان به پرورش ۲۵۰ قطعه ماهیان خاویاری از گونه فیل ماهی اقدام و در سال گذشته ۲۵ قطعه از این ماهیان نر را در مجموع به ارزش ۲۵ میلیون تومان عرضه کرد.

    سبحانی افزود: پیش بینی می‌شود از ۲۲ ماهی خاویاری استخر پرورش ماهیان خاویاری روستای گلستان سرا که ۲۰۰ متر مربع مساحت دارد، سال آینده از هر ماهی میانگین ۵ کیلوگرم و در مجموع ۱۱۰ کیلوگرم خاویار استحصال شود که ارزش ریالی هر کیلوگرم آن در بازار ۸ میلیون تومان است.

    مسئول شیلات املش گفت: شهرستان املش به‌لحاظ توده زنده از مجموع ۸ استخر پرورش ماهیان سردآبی، گرم آبی و خاویاری رتبه پنجم را در استان گیلان داراست و پیش بینی می‌شود که سالانه ۵ تن گوشت ماهی خاویاری در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شود/تسنیم

    برچسب ها

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=18157

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *