×

مصاحبه اختصاصی گیل و دیلم؛ مهندس مهدی رجایی شهردار لنگرود

  • کد نوشته: 24759
  • ۱۳۹۶-۰۸-۱۶
  • 86 بازدید
  • ۰
  • شهرستان لنگرود با وسعتی حدود ۹۰۰ کیلومترمربع در ناحیه شرق گیلان قرار گرفته است و فاصله آن با مرکز استان ۶۰ کیلومتر است. لنگرود از شمال به دریای خزر، از جنوب و غرب به لاهیجان و از شرق به رودسر منتهی می‌گردد. لنگرود دارای قدمت تاریخی زیادی است و نام آن حدود ۹۰۰ سال قبل […]

    مصاحبه اختصاصی گیل و دیلم؛ مهندس مهدی رجایی شهردار لنگرود
  • شهرستان لنگرود با وسعتی حدود ۹۰۰ کیلومترمربع در ناحیه شرق گیلان قرار گرفته است و فاصله آن با مرکز استان ۶۰ کیلومتر است. لنگرود از شمال به دریای خزر، از جنوب و غرب به لاهیجان و از شرق به رودسر منتهی می‌گردد.

    لنگرود دارای قدمت تاریخی زیادی است و نام آن حدود ۹۰۰ سال قبل (۵۱۲ هجری قمری) در کتب تاریخی آمده است. بافت قومی مردم لنگرود گیلک و به زبان گیلکی با لهجه بیه پس تکلم می‌کنند. از نوشته‌های تاریخی چنین استنباط می‌شود که زمین‌های اطراف لنگرود باتلاقی بوده و ساخت و ساز را دچار مشکل می‌نموده اما به مرور زمان و توسعه تجارت در گیلان، لنگرود هم رونق یافته و در زمینه‌های کشاورزی خصوصاً کشت کنف از شهرهای مهم محسوب گردیده، همچنین در زمینه صنعت دارای صنایع فلزی از جمله تفنگ سازی (شکاری) بوده که به علت مرغوبیت و کیفیت، خریدران زیادی داشته است.

    رابینو جهانگرد معروف درخصوص لنگرود چنین می‌نویسد: «کناره‌های رودخانه لنگرود زیباترین منظره‌ای است که من در ایران دیده ام». لنگرود دارای هشت محله به نام‌های فشکالی محله، سوتال محله، درب مسجد، کاسه‌گر محله، قصاب محله، گشته مردخال، انزلی محله و راه پشته است که هر یک دارای اعتبار خاصی است.

    بندر چمخاله که در شش کیلومتری لنگرود قراردارد از جاذبه‌های گردشگری است و همانند دیگر بنادر دارای فعالیت‌های تجاری بوده که در حال حاضر بسیار محدود است.

    خبرنگار پایگاه خبری گیل و دیلم در ذیل گفتگویی را با شهردار محترم شهر لنگرود مهندس مهدی رجایی صورت داده که به نگاه و نظر شما خوانندگان عزیز می رسد و امید می رود با تلاش و تجربه و آگاهی شهردار محترم و همراهی شهروندان در آینده ای نزدیک لنگرود را شهری زیبا و با طراوت ببینیم، با توجه به سکانداری مهندس رجایی و نگاه مثبت ایشان به امر سازندگی و عمران شهری و توجه ویژه ایشان به جوانان شهر لنگرود در حال حاضر تبدیل به کارگاه سازندگی شده است و با ادامه این مسیر آینده روشن در انتظار این شهر با قدمت می باشد.

    جناب شهردار برنامه حضرتعالی در شهرستان لنگرود چیست؟

    با سلام و خسته نباشید به شما و رسانه ها که زحمت می کشند و در امر اطلاع رسانی فعالیت می کنند.
    باید عرض کنم از بدو ورود ما به شهرداری لنگرود و آگاهی از نقاط قوت و ضعف شهر لنگرود ، برنامه ی مدونی را آماده کردیم و امیدواریم با همراهی شهروندان عزیز این برنامه ها عملیاتی شوند.
    یکی از موضوعاتی که ما به آن ورود کردیم بحث آسفالت محلات ضعیف شهر و سکونت گاههای غیر رسمی هست که بخش اعظم این کار انجام شد و یک سری از خیابانها نیاز به زیرسازی دارند که مشغول انجام این کارها هستیم .

    جناب مهندس رجایی شهردار محترم چه کارهایی در اولویت برنامه های شما قرار دارد؟

    در حال حاضر ۳ پروژه در اولویت قرار دارند ، ۱- پارک فجر لنگرود ۲- پارک حاشیه ای جاده چمخاله ۳- باغ ملی شهر لنگرود هست که متاسفانه سالهاست که توجهی به آن نشده است و همچنین در کنار این پروژه ها ، دیوار کشی کناره رودخانه لنگرود هم در دست اجرا است.

    جناب شهردار اعتبارات شهرداری برای اجرای این پروژه ها چه مقدار هست؟

    برای انجام پروژه های مختلف ، اعتبارات مختلفی هم تعریف می شود، و برای پروژه هائی که فعلاً در دست داریم حدوداً مبلغ ۱۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

    جناب مهندس برای کارخانه کمپوست چه اعتباری را در نظر گرفتید؟

    برای کارخانه کمپوست ۲ میلیارد و پانصد میلیون تومان اعتبار نیاز هست که خوشبختانه جذب کردیم،و برای این کار جلسه ای را با معاون محترم استاندار مهندس شعبان پور جهت معرفی زمین برای انجام این پروژه برگزار کردیم.

    برای آخرین سوال جناب شهردار در رابطه با زیباسازی شهر لنگرود چه تمهیداتی اندیشیده اید؟

    برای این کار در ابتدا در نظر هست که برای ورودی شهر کارهای لازم صورت گیرد و همچنین درخت کاری و از بین بردن تابلوهای تبلیغاتی که زمان قرارداد آن تمام شده نیز مدنظر هست ، و امیدواریم با انجام این کارها فضایی خوب و زیبا برای شهروندان مهیا گردد.

    خبرنگار: ابوالفضل شکری

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=24759

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *