×

نشای برنج در ۹۵ درصد از شالیزار‌های گیلان

  • کد نوشته: 68288
  • ۱۴۰۰-۰۳-۰۴
  • 59 بازدید
  • ۰
  • شالیکاران گیلانی تاکنون ۲۲۵ هزار هکتار از شالیزار‌های استان را نشاء کرده اند. به گزارش گیل و دیلم ، سید علی موسوی ، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان  گفت: شالیکاران گیلانی امسال با همتی مضاعف و با توجه به شرایط مساعد آب و هوایی در هنگام خزانه گیری و مدیریت آب، نشاء شالیزارهایشان را با سرعت […]

    نشای برنج در ۹۵ درصد از شالیزار‌های گیلان
  • شالیکاران گیلانی تاکنون ۲۲۵ هزار هکتار از شالیزار‌های استان را نشاء کرده اند.

    به گزارش گیل و دیلم ، سید علی موسوی ، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان  گفت: شالیکاران گیلانی امسال با همتی مضاعف و با توجه به شرایط مساعد آب و هوایی در هنگام خزانه گیری و مدیریت آب، نشاء شالیزارهایشان را با سرعت بیشتری انجام داده اند و تاکنون ۹۵ درصد معادل ۲۲۵ هزار هکتار از شالیزار‌های گیلان هم نشاء شده و بقیه هم تا پایان هفته به  پایان می‌رسد.

    او، از آغاز وجین در شالیزار‌های گیلان خبر داد و افزود:  تاکنون ۴۷ هزار هکتار از شالیزار‌های گیلان وجین شده است.

    معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به مطلوب بودن شرایط کشت و کار برنج در گیلان،گفت: ۳۱۷ هزار شالیکار گیلانی وجین شالیزارهایشان را آغاز کرده اند.

    موسوی با اشاره به کمبود منابع آبی در امسال ، افزود: شالیکاران بر اساس تقویم زراعی نسبت به مراحل کشت ، داشت و برداشت محصول خود اقدام کنند.

    او ،  با بیان اینکه بخشی از نشاء برنج در شالیزار‌های استان  به روش ماشینی و بخشی هم به روش سنتی انجام می‌شود، گفت: ۱۷۰ هزار هکتار از شالیزار‌های استان به روش ماشینی کشت می‌شود.

    معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی افزود: ۱۷۱ هزار هکتار از شالیزار‌های گیلان در داخل شبکه از آب سد سفید رود و بقیه خارج از شبکه از آب رودخانه ها، آب بندان‌ها و چاه‌ها بهره‌مند هستند.

    موسوی تصریح کرد: گیلان بزرگترین تولیدکننده ارقام بومی و با کیفیت برنج در کشور است که با ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار، رتبه نخست کشور را از لحاظ سطح زیرکشت و رتبه دوم تولید برنج را به خود اختصاص داده است.

    برچسب ها

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=68288

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *