×

نقدی بر اظهارات نماینده لنگرود؛ آیا واقعا خرید رای در نتیجه انتخابات بی اهمیت است؟

  • کد نوشته: 53955
  • ۱۳۹۸-۱۱-۰۹
  • 101 بازدید
  • ۰
  • آیا چنین مصاحبه هایی بر اقدامات دلالان انتخاباتی برای افزایش فعالیت آن ها افزوده نمی کند؟ وقتی نماینده ای خرید آرا را بی اهمیت جلوه می کند مشخص است که آن ها با فراغ بال بیشتری سعی می کنند تخلفات انتخاباتی خود را ادامه دهند. گیل و دیلم | در حالی که خرید رای در […]

    نقدی بر اظهارات نماینده لنگرود؛ آیا واقعا خرید رای در نتیجه انتخابات بی اهمیت است؟
  • آیا چنین مصاحبه هایی بر اقدامات دلالان انتخاباتی برای افزایش فعالیت آن ها افزوده نمی کند؟ وقتی نماینده ای خرید آرا را بی اهمیت جلوه می کند مشخص است که آن ها با فراغ بال بیشتری سعی می کنند تخلفات انتخاباتی خود را ادامه دهند.
    گیل و دیلم | در حالی که خرید رای در انتخابات مجلس یکی از آفت هایی است که کمتر کسی می تواند آن را تکذیب کند و حتی مسئولان نظارتی و اجرایی انتخابات نیز بر آن صحه گذاشته اند و سعی می کنند راهکارهایی برای جلوگیری از شیوع آن پیدا کنند، اما نماینده لنگرود طی اظهاراتی عجیب منکر آن شده  و اعلام کرده است« نمی شود در یک شهرستان بیش از ۶۰۰ رأی خرید!» ظاهرا آقای لاهوتی نمی دانند که همین ۶۰۰ رای که می گویند سرنوشت بسیاری از انتخابات در شهرستان ها را تعیین کرده است.

    در انتخابات مجلس دهم آرای نفر اول و دوم در فومن و شفت تنها  ۸۱ رای بود. همین طور در حوزه انتخابیه رودسر و املش اسدالله عباسی با حدود ۱۶۰ رای بیشتر نسبت به رهبری املشی برنده انتخابات شد. پس با این واقعیات چطور می توانیم خرید رای را بی اهمیت بدانیم. البته خود آقای لاهوتی در انتخابات مجلس نهم با حدود۱۸۰۰ رای بیشتر نسبت به گل آقا پورعباس  نفر دوم برنده انتخابات شد. شاید اگر اختلاف آرا آن جا کمتر از ۶۰۰ رای بود امروز آقای لاهوتی مدعی می شد که اصلا یک رای نیز نمی توان در انتخابات خرید! البته این بدین معنی نیست که در انتخابات این حوزه ها لزوما خرید رای صورت گرفته ولی نمی توان منکر آن شد که خرید رای در چنین حوزه هایی تا چه اندازه تاثیرگذار است.

    البته مشخص نیست نماینده لنگرود عدد ۶۰۰ رای از کجا آورده است؟ چرا ۵۰۰ رای نه؟ چرا نمی شود هزار یا ده هزار رای خرید؟ البته یک سوال دیگر هم این است که چرا یک نماینده مجلس باید نسبت به خرید آرا کم توجهی نشان دهد و بگوید مساله خاصی نیست. آیا یک نماینده مجلس می تواند منکر ان شود که در بسیاری از شهرستان ها ناهار، شام، شارژ تلفن و اینترنت و کارت هدیه می دهند؟ چگونه جای آن که سعی کند در مسیر قانون گذاری اقدامی کند که این روند به پایان برسد چنین مساله ای را کم اهمیت تلقی کند؟ آیا چنین مصاحبه هایی بر اقدامات دلالان انتخاباتی برای افزایش فعالیت آن ها افزوده نمی کند؟ وقتی نماینده ای خرید آرا را بی اهمیت جلوه می کند مشخص است که آن ها با فراغ بال بیشتری سعی می کنند تخلفات انتخاباتی خود را ادامه دهند.

    البته تنها خرید آرا نیست که به عنوان یک معضل در انتخابات دیده می شود. ما نمایندگانی را داریم از جایگاه خود استفاده می کنند و در آستانه انتخابات تلاش دارند از  بعضی اقدامات به نفع خود بهره برداری نمایند.  بخشی ار ردصلاحیت های فعلی شورای نگهبان همان طور که سخنگوی این شورا اعلام کرده است در همین راستا است. نماینده ای که تایید صلاحیت شده نباید چنین مساله ای برایش دارای اهمیت باشد و نسبت به آن موضع گیری نماید؟ اظهارات این چنینی نماینده لنگرود بی اهمیت کردن یک مساله بزرگ و همچنین فرصتی برای جولان دلالان انتخاباتی است. امری که هیات های نظارت و شورای نگهبان باید با دقت به آن نگاه کنند/گیل خبر

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=53955

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *