رئیس فراکسیون خیرین سلامت گفت: امروزه هزینه بسیاری از بیماریهای صعبالعلاج بر روی دوش خیرین سلامت است و علیرغم اینکه فراکسیون خیرین سلامت در مجلس داریم، مجمع خیرین سلامت نیز در کشور ایجاد شده و همه خیرین در این عرصه گام برمیدارند.
به گزارش گیل و دیلم به نقل از خانه ملت،محمد حسین قربانی در گفت وگویی با اشاره به دستاوردهای ۴۰ ساله انقلاب ضمن تبریک به مناسبت چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی گفت: نظام و انقلابی که شاید زمانی برخی فکر میکردند درخت آن خشکیده شود اما امروز باعث شده تا ایران با تفکراتی که حضرت امام نهادینه کرد به عنوان مستقلترین کشورها باشد. هیچ جای دنیا مانند ایران نمیتوان این همه عشق و علاقه به اساس نظام جمهوری اسلامی را دید.
*افزایش ۳۰ برابری دانشگاههای ایران در رتبههای پزشکی و دندانپزشکی
نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینگه نمیتوان دستاوردهای ۴۰ ساله انقلاب را در یک مصاحبه و گفتمان گنجاند، افزود: امروزه در حوزه سلامت، دانشگاههای ایران در رتبههای پزشکی و دندانپزشکی ۳۰ برابر افزایش یافته است بهطوریکه اکنون ۶۰ دانشکده دندانپزشکی و ۵۱ دانشکده پزشکی داریم. همچنین در تربیت نیروی انسانی توانستیم تمام نیروهای متخصص حوزه سلامت را در نظام جمهوری اسلامی تربیت کنیم.
*در تمام روستاها خانه بهداشت دایر است
وی افزود: تختهای بیمارستانی به ۱۲۰ هزار تخت رسیده و در تمام روستاها خانه بهداشت دایر شده و بهورزان در آنجا مشغول به کار هستند. از طرف دیگر با اجرای سلامت در خانواده با هدف پیشگیری توانستیم فلج اطفال را ریشهکن کنیم. آمار مرگ و میر مادران باردار و نوزادان به یک هزارم درصد رسیده است بنابراین شاید در بازه زمانی ۴۰ ساله این حجم از رشد در هیچ جای دنیا مسبوق به سابقه نیست.
*حتی ایرانیان خارج از کشور در پیشبرد اهداف سلامت کشور نقش دارند
رئیس فراکسیون خَیّرین سلامت ادامه داد: توانستیم متمولین نظام جمهوری اسلامی را که امروز نقش خَیّر در ابعاد مختلف را دارند به سمت خیرین سلامت سوق دهیم. نه فقط مردمی که در ایران هستند حتی ایرانیهای خارج از کشور نیز نقش بسیار بزرگی در پیشبرد اهداف کشور در حوزه بهداشت، درمان و سلامت دارند بهطوریکه چندین بیمارستان ساختهاند.
*هزینه بسیاری از بیماریهای صعبالعلاج بر روی دوش خیرین سلامت است
نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه امروز هزینه بسیاری از بیماریهای سخت و صعب العلاج بر روی دوش خیرین سلامت است، عنوان کرد: علیرغم اینکه فراکسیون خیرین سلامت در مجلس داریم، مجمع خیرین کشور را داریم که خارج از مجلس فعالیت میکند و همه متمولینی که علاقه دارند در این عرصه گام بردارند و نقشی داشته باشند از این دو فضای ایجاد شده میتوانند عایداتی نصیب خود کنند.
دیدگاهتان را بنویسید