نماینده تامالاختیار وزیر بهداشت در گیلان با بیان اینکه در زمان حاضر ابتلا به بیماری کرونا در گیلان روند نزولی دارد گفت: موفقیت اجرای طرح فاصلهگذاری هوشمند به مشارکت مردم وابسته است.
به گزارش گیل و دیلم به نقل از تسنیم ، محمدحسین قربانی در گفتوگویی، اجرای طرحهای فاصلهگذاری هوشمند و اجتماعی را در راستای سلسلهبرنامههای وزارت بهداشت و ستاد ملی مقابله با کرونا مورد تأکید قرار داد و اظهار داشت: در زمان حاضر و بهگواه آمارها و گزارشات قطعی، ابتلا به بیماری کرونا در استان گیلان روندی نزولی دارد.
نماینده تامالاختیار وزیر بهداشت در گیلان کاهش نیروی کار ادارات و اعمال شیفتبندی کارکنان را برای مهار انتشار ویروس کرونا در مجامع و مکانهای عمومی لازم و ضروری تلقی کرد و ابراز داشت: کنترل در آمدوشدها و خودداری از ترددهای غیرضروری برای پیشگیری از انتشار هرچه بیشتر ویروس کرونا اهمیت بسیار زیادی دارد.
نایبرئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی وضعیت کنونی گیلان را بهعنوان استانی که تا همین چند وقت پیش کانون بحران کرونای کشور محسوب میشد وضعیتی بسیار حساس خواند و تصریح کرد: اگر همکاریهای عمومی و رعایت دستورالعملها کنار گذاشته شود بدون شک مجدداً شاهد روند افزایشی ابتلا به کرونا در استان خواهیم بود.
قربانی با بیان اینکه بیماران دچار مشکلات حاد تنفسی از بیمارستانهای خصوصی استان گیلان مرخص شدهاند و این مراکز برای درمان بیماران عادی آماده هستند عنوان کرد: امیدواریم با اجرای موفقیتآمیز طرحهای وزارت بهداشت و با مشارکت بالای خود مردم بهزودی شاهد برقراری شرایط عادی در بیمارستانهای دولتی استان گیلان باشیم.
نماینده مردم آستانهاشرفیه در مجلس حضور در اجتماعات و ترددهای غیرضروری را همچنان زنگ خطری برای بازگشت چرخه انتقال ویروس کرونا تلقی کرد و اظهار داشت: کنترل ویروس کرونا بهمعنای مهار آن در استان گیلان نیست بنابراین مردم باید همچنان فعالیت خود و حضورشان در اجتماعات را محدود کنند.
به گزارش تسنیم کیانوش جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت و درمان دیروز آخرین آمارها از شیوع ویروس کرونا در کشور را مطرح کرد و با بیان اینکه طبق یافتههای قطعی آزمایشگاهی، هزار و ۳۷۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شدند تعداد کل بیماران مبتلاشده به این بیماری را ۸۰ هزار و ۸۶۸ نفر اعلام کرد.
وی از بهبود یافتن ۵۵ هزار و ۹۸۷ نفر از بیماران مبتلا به این بیماری و ترخیص آنان خبر داد؛ علاوه بر اینها بر اساس آمارهای وزارت بهداشت در طول ساعات گذشته ۷۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند بهطوریکه شمار جانباختگان این بیماری در کشور تا دیروز مجموعاً به ۴ هزار و ۳۱ نفر رسید.
طبق اعلام سخنگوی وزارت بهداشت و درمان ۳ هزار و ۵۱۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند و تاکنون ۳۳۰ هزار و ۱۳۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ نیز در سراسر کشور انجام شده است.
دیدگاهتان را بنویسید