×

نماینده رشت در مجلس:چرا شهرک های کشاورزی در گیلان پا نمی گیرد؟

  • کد نوشته: 60125
  • ۱۳۹۹-۰۵-۳۰
  • 143 بازدید
  • ۰
  • نماینده رشت در مجلس، با اشاره به تکلیف قانونی دولت مبنی بر تشکیل شهرک های کشاورزی مانند شهرک های صنعتی، اضافه کرد: شهرک های کشاورزی هنوز در گیلان پا نگرفته و در نقطه صفر هستیم. به گزارش گیل و دیلم ،جبار کوچکی نژاد در شورای اداری استان گیلان که در سالن غدیر استانداری برگزار شد، با گرامیداشت یاد و […]

    نماینده رشت در مجلس:چرا شهرک های کشاورزی در گیلان پا نمی گیرد؟
  • نماینده رشت در مجلس، با اشاره به تکلیف قانونی دولت مبنی بر تشکیل شهرک های کشاورزی مانند شهرک های صنعتی، اضافه کرد: شهرک های کشاورزی هنوز در گیلان پا نگرفته و در نقطه صفر هستیم.

    به گزارش گیل و دیلم ،جبار کوچکی نژاد در شورای اداری استان گیلان که در سالن غدیر استانداری برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و هفته دولت، اظهار کرد: الگوی مدیریتی شهید رجایی چیزی جز صداقت و پاکدستی و امانتداری و تلاش و حضور نیروهای جهادی و مخلص نیست.

    وی خواستار تسریع در شناسایی اموال غیر منقول مازاد دستگاه ها همچون مهمانسراها شد و تصریح کرد: هزینه نگهداری از این اموال از بیت المال تامین می شود و لذا با فروش آن می توانیم به بودجه عمرانی کشور کمک کنیم.

    نماینده شهرستان رشت در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه اراضی استان گیلان همواره توجه زمین خواران را به خود جلب می کند، گفت: باید عقب ماندگی های استان در بخش کاداستر جبران شود تا مانع از زمین خواری شویم. همچنین املاک نسقی شهرها باید ساماندهی و دارای سند شوند.

    کوچکی نژاد، با اشاره به تکلیف قانونی دولت مبنی بر تشکیل شهرک های کشاورزی مانند شهرک های صنعتی، اضافه کرد: شهرک های کشاورزی هنوز در گیلان پا نگرفته و در نقطه صفر هستیم، در حالی که شهرک های کشاورزی مانع از ویلاسازی و تغییر کاربری می شود.

    علی آقازاده، یکی دیگر از نمایندگان شهرستان رشت در مجلس نیز، با تاکید بر لزوم صیانت از بیت المال، خاطرنشان کرد: دولت باید از املاک و ساختمان های تحت مدیریت خود استفاده بهینه کند تا مشکلات جامعه را برطرف کنیم.

    وی توجه به کاداستر را مانع از پیش روی به سمت انفال دانست و گفت: منابع طبیعی به همه مردم تعلق دارد، اما متاسفانه جنگل ها و رودخانه ها و اراضی کشاورزی در معرض تاراج قرار گرفته و باید این ثروت ملی را برای آیندگان حفظ کنیم.

    رسول فرخی، نماینده لاهیجان و سیاهکل در مجلس نیز در ادامه، آمایش سرزمین را مقدمه توسعه پایدار دانست و متذکر شد: از طریق آمایش سمت و سو گیری های استان در بخش های کشاورزی، گردشگری و صنعت براساس زیرساخت ها و ظرفیت های زیست محیطی تعیین می شود.

    وی با بیان اینکه آمایش عدالت و توزیع شایسته منابع را رقم می زند، اظهار کرد: استان گیلان تحصیلکرده های بیکار دارد و با سرمایه اولیه می توانیم در بخش های کشاورزی و گردشگری و صنعتی اشتغال ایجاد کنیم.

    نماینده لاهیجان و سیاهکل در مجلس، ایجاد پنجره واحد را لازمه جذب سرمایه گذاران دانست و اضافه کرد: شناسایی امکانات موجود و هدفمند کردن امکانات نیز در بخش سرمایه گذاری ضرورت دارد.

    مهرداد گودرزوند چگینی، نماینده رودبار در مجلس نیز، با بیان اینکه فروش اموال مازاد دولت با شفافیت برای مردم همراه باشد، خاطرنشان کرد: این امر نباید به روزنه ای برای سوءاستفاده از بیت المال تبدیل شود.

    وی با اشاره به عدم تثبیت مالکیت بخشی از اراضی رودبار و لوشان از قزوین به گیلان، یادآور شد: مردم گیلان برای برخی از کارهای خود به قزوین مراجعه می کنند و لذا باید انتقال مالکیت صورت گیرد تا مشکلات مردم در استان حل شود.

    غلامرضا مرحبا، نماینده آستارا در مجلس نیز در پایان، به تعطیل و نیمه تعطیل شدن واحدهای صنعتی حوزه انتخابیه خود اشاره کرد و گفت: در شرایطی که با بحران بیکاری مواجه هستیم، شهرک های صنعتی نباید تعطیل شوند، اما علیرغم تلاش نظام بانکی، تامین مالی لازم برای واحدهای صنعتی صورت نمی گیرد.

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=60125

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *