×

نماینده رشت در مجلس: طرح ساماندهی آب بندان ها به شورا و دهیار واگذارشود

  • کد نوشته: 39745
  • ۱۳۹۷-۰۹-۱۸
  • 126 بازدید
  • ۰
  • نماینده رشت در مجلس، با تاکید بر لزوم مدیریت آب بندان توسط روستا، افزود: اگر آب بندان سودآور است باید سودش به روستا برسد. به گزارش گیل و دیلم ، جبار کوچکی نژاد در جلسه مشترک ستاد اقتصاد مقاومتی و پنجمین جلسه ستاد امنیت سرمایه‌گذاری گیلان، با بیان اینکه شهرستان رشت یک هزار و ۱۰۰ هکتار […]

    نماینده رشت در مجلس: طرح ساماندهی آب بندان ها به شورا و دهیار واگذارشود
  • نماینده رشت در مجلس، با تاکید بر لزوم مدیریت آب بندان توسط روستا، افزود: اگر آب بندان سودآور است باید سودش به روستا برسد.

    به گزارش گیل و دیلم ، جبار کوچکی نژاد در جلسه مشترک ستاد اقتصاد مقاومتی و پنجمین جلسه ستاد امنیت سرمایه‌گذاری گیلان، با بیان اینکه شهرستان رشت یک هزار و ۱۰۰ هکتار آب بندان دارد، اظهار کرد: طرح ساماندهی آب بندان ها به شورا و دهیار واگذارشود.

    وی با تاکید بر لزوم مدیریت آب بندان توسط روستا، افزود: اگر آب بندان سودآور است باید سودش به روستا برسد و اگر غیر سودآور است، دولت باید اعتبار اختصاص دهد. با واگذاری طرح ساماندهی آب بندان ها امکان اختلاف وجود دارد.

    نماینده شهرستان رشت در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه تالاب انزلی ۱۹ هزار هکتار است، خاطرنشان کرد: آب بندان های استان کمتر از ۹ هزار هکتار وسعت دارد.

    کوچکی نژاد، با بیان اینکه از مجلس هشتم پیگیر طرح ساماندهی و احیای آب بندان ها هستیم، عنوان کرد: ساماندهی و احیای آب بندان ها تاکنون دو بار ردیف دریافت کرده است، اما هنوز به نتیجه نرسیده ایم.

    وی با اشاره به بهره مندی روستاییان از آب بندان ها در گذشته با پرورش ماهی، خاطرنشان کرد: با دولتی کردن مدیریت آب بندان ها دچار مشکل شده ایم لذا دوباره باید مدیریت آب بندان ها به روستا با کمک دهیار باز گردد و آب منطقه ای فقط ناظر باشد.

    احمد سیاوش پور، رئیس کل دادگستری استان گیلان نیز، با بیان اینکه طرح ساماندهی آب بندان ها باید برای سرمایه گذار توجیه اقتصادی داشته باشد، اضافه کرد: آب بندان هایی که قابلیت واگذاری را دارند، شناسایی شوند، زیرا روستا و دهیار به تنهایی نمی توانند آب بندان غیر سودآور را مدیریت کنند.

    وی در ادامه مسئله ساماندهی و کنترل سیلاب رودخانه های استان را یکی از معضلات قدیمی دانست و گفت: مصالح ساختمانی برای پروژه های عمرانی در گیلان سخت به دست می آید و لذا در بارندگی های اخیر شاهد وقوع سیلاب هایی بودیم که آثار تخریب جنگل و بستر رودخانه هاست.

    رئیس کل دادگستری گیلان، خواستار شناسایی و گزینش شرکت های دانه بندی شن و ماسه جهت بهره برداری از بستر رودخانه ها شد و عنوان کرد: شرکت های پیمانکار در پروژه های عمرانی زیاد مقید نیستند، اما شرکت های دانه بندی تابع تر عمل می کنند.

    محسن یوسف پور، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان نیز در ادامه، با بیان اینکه در حال حاضر ۱۷ پارک جنگلی داریم، اظهار کرد: با واگذاری پارک های جنگلی تفرج به شکل مدیریت شده صورت می گیرد.

    وی از اجرای طرح طبیعت گردی در مسیر ماسال – گیلوان خبر داد و یادآور شد: این طرح برای پارک های جنگلی چهارگانه ماسال تعریف شده است.

    این مقام مسئول، مساحت پارک های جنگلی ماسال را در مجموع ۶ هزار و ۵۴۰ هکتار دانست و اضافه کرد: آویشو، خجبنه، مشهدمیرزا و اولسبلنگاه چهار پارک جنگلی ماسال می باشد که با توجه به موقعیت آن نسبت به جاده و استعداد گردشگری بالقوه انتخاب شده است.

    منبع: ایسنا

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=39745

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *