نماینده رودبار در مجلس، از تخصیص اعتبار ویژه برای زیتون خبر داد و خاطرنشان کرد: برای نخستین بار زیتون به عنوان دانه روغنی دیده شده و در تبصره هشت قانون بودجه ۱۴۰۱ برای زیتون در کنار گندم، جو و دانه های روغنی ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته است.
به گزارش گیل و دیلم ، مهرداد گودرزوند چگینی، با اشاره به شرایط ناشی از آزاد شدن ارز ترجیحی، اظهار کرد: سال گذشته مجلس به خاطر تبعات آزادسازی نرخ ارز به لایحه دولت رای نداد و لذا در بودجه ۱۴۰۱ پیشنهادات مختلفی را برای چگونگی اجرای آن مطرح کردیم.
وی با تاکید بر لزوم جلوگیری از افزایش قیمت کالاها و اثرات تورمی آن، افزود: در بودجه سال جاری مقرر شد چنانچه دولت قصد دارد کالایی را از سبد ارز ترجیحی حذف کند، باید از طریق کالابرگ الکترونیکی و بیمه پزشکی اقدام کند تا مصرف کننده زیان نبیند و نرخ کالاها و خدمات به نرخ شهریور ۱۴۰۰ باقی بماند.
نماینده رودبار در مجلس شورای اسلامی در گفت وگوی ویژه خبری، با بیان اینکه دولت قبل از فراهم کردن زیرساخت کالابرگ الکترونیکی حذف ارز ترجیحی را آغاز و اقدام به جبران افزایش قیمت ها با پرداخت نقدی کرد، گفت: متاسفانه شاهد افزایش قیمت کالاها بودیم.
گودرزوند، کاهش عوارض گمرکی از چهار درصد به یک درصد را از دیگر اقدامات دولت در جهت کنترل قیمت کالاها دانست و تصریح کرد: امروز در موقعیت جنگ اقتصادی هستیم و باید بازار را مدیریت کنیم تا مردم متحمل افزایش قیمت نشوند.
وی در ادامه بر لزوم اصلاح قانون برنامه و بودجه تاکید کرد و ادامه داد: این قانون مصوب سال ۵۱ است و تاکنون دست نخورده باقی مانده، در حالی که پاسخگوی سیستم اداره کشور نیست. خواستار ارائه لایحه برنامه و بودجه به صورت ملی، استانی و شهرستانی هستیم که از پنج سال به چهار سال کاهش یابد.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، از تخصیص اعتبار ویژه برای زیتون خبر داد و خاطرنشان کرد: برای نخستین بار زیتون به عنوان دانه روغنی دیده شده و در تبصره هشت قانون بودجه ۱۴۰۱ برای زیتون در کنار گندم، جو و دانه های روغنی ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته است.
وی با بیان اینکه وزارت جهاد کشاورزی موظف به بهینه سازی این چهار محصول در قالب پرورش و بهسازی است، عنوان کرد: مشکلات زیتون در حوزه مگس زیتون و صنایع تبدیلی نیز برطرف خواهد شد.
گودرزوند، از پیشرفت ۷۰ درصدی سد دیورش رودبار خبر داد و اضافه کرد: ۱۵۰ میلیارد تومان برای راه اندازی ایستگاه پمپاژ سد تخصیص یافته و طی سه سال آینده مشکل آب پنج شهر و ۲۸ روستای شهرستان رودبار حل می شود.
وی با بیان اینکه در طرح آبرسانی قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) بسیج سازندگی ۶۷ روستای شهرستان رودبار دیده شده است، تاکید کرد: شهر رودبار نیز مشکل فرسودگی شبکه آب دارد که تاکنون بخشی از آن را جایگزین کردیم.
نماینده رودبار در مجلس، با اشاره به حمایت دولت و مجلس از سرمایه گذاران حوزه انرژی های پاک در شهرستان رودبار، یادآور شد: چهار نقطه در شهرستان برای نیروگاه خورشیدی تعیین و تاکنون دو نقطه برای سرمایه گذاری آماده سازی شده است؛ البته سرمایه گذاران باید پیوست های فرهنگی و زیست محیطی را رعایت کنند.
وی با بیان اینکه معدن داران آسایش مردم رودبار را بر هم زده اند، اظهار کرد: بهره برداری از معادن رودبار به طبیعت و محیط زیست منطقه آسیب زده و مردم در شهرها و روستاهای دارای معدن ناراضی هستند. در این راستا خواستار ورود دستگاه های نظارتی به موضوع معادن رودبار و تخلفات زیست محیطی آن هستیم
دیدگاهتان را بنویسید