نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی گفت: گیلان در حوزههای مختلف مانند اشتغال وضعیت خوبی ندارد؛ اما استادان و نخبگان دانشگاهی میتوانند با ارائه راهکارهای مناسب به نمایندگان مجلس در حل این معضلات کمک کنند.
به گزارش گیل و دیلم، محمدرضا احمدی در مراسم راهاندازی کلینیک تخصصی گیاهپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت از دانشگاهیان و استادان خواست که نیازمندیها و مشکلات استان گیلان را به نمایندگان اعلام کنند و اظهار کرد: گیلان در حوزههای مختلف مانند اشتغال وضعیت خوبی ندارد؛ اما استادان و نخبگان دانشگاهی میتوانند با ارائه راهکارهای مناسب به نمایندگان در حل این معضلات کمک کنند.
وی با بیان اینکه هر جایی به علم میدان دادیم، موفق شدیم، افزود: مشکلات فعلی جامعه نشئتگرفته از فاصله ما از علم است؛ اما در تلاش هستیم که با استفاده از ظرفیت مجلس و ظرفیتهای بیرون از مجلس در راستای کاهش این فاصله گام برداریم.
*ضرورت حرکت از سیستم سنتی به سیستم مدرن علمی
عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت حرکت از سیستم سنتی به سیستم مدرن علمی بیان کرد: ناگزیر هستیم به سمت تولیدات دانشبنیان حرکت کنیم و صنعت و دانشگاه را به هم مرتبط کنیم، زیرا فاصله بین صنعت و علوم و دانشگاه آسیبهای زیادی را به جامعه وارد کرده است.
احمدی با اشاره به اینکه علمآموزی به ما بصیرت و تشخیص درست و نتیجه مطلوب خواهد داد، ادامه داد: افزایش کیفیت آموزش منجر به مهارتآموزی میشود؛ بنابراین ابتدا باید محتوای دروس را تغییر بدهیم و در این راستا کارگروهی نیز تشکیل شده و قرار است از ظرفیت استادان دانشگاهها نیز استفاده شود.
*لزوم حرکت به سمت مهارتآموزی و دانشبنیان شدن
عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس با انتقاد از بینتیجهبودن هزینهها برای بخش آموزش خاطرنشان کرد: بسیاری از هزینههایی که برای آموزش میکنیم یا منجر به نتیجه نمیشود یا میزان آن بسیار کم است؛ بنابراین ضرورت دارد که به سمت مهارتآموزی و دانشبنیان شدن حرکت کنیم.
وی با بیان اینکه راهاندازی کلینیک تخصصی گیاهپزشکی در سال جهش تولید اقدامی مؤثر و خوب است، تأکید کرد: دانشگاه آزاد در بحث جهش تولید جایگاهی نداشت؛ اما در مجلس تلاش کردیم که این دانشگاه نیز از اعضای تصمیمگیر در این حوزه باشد و از ظرفیت استادان و نخبگان آن استفاده شود
دیدگاهتان را بنویسید