معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان از نیمهتمام بودن ۴۵۰۰ پروژه عمرانی در این استان خبر داد.
به گزارش گیل و دیلم، علی اوسط اکبری مقدم عصر امروز در نشست بررسی وضعیت پروژهها و اعتبارات عمرانی شهرستان رودسر که در سالن اجتماعات این فرمانداری تشکیل شد، اظهار کرد: تلاش استانداری و همه مدیران دستگاهها این است که پروژههای عمرانی استان در مدت تعیینشده خود به اتمام برسد.
وی از نیمهتمام بودن چهار هزار و ۵۰۰ پروژه عمرانی در سطح استان گیلان خبر داد و افزود: راهآهن رشت- آستارا و رشت- انزلی و آزادراه گیلان که هشت کیلومتر از آن باقیمانده تنها بخشی از پروژههای نیمهتمام استان هستند که برای اتمام این پروژهها نیازمند رقم اعتباری بسیار بالایی است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان از پیشرفت فیزیکی ۷۲ درصدی سد پلرود خبر داد و تصریح کرد: برای اتمام این نیازمند ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار است درحالیکه ۷۰ میلیارد تومان از مطالبات پیمانکار باقیمانده است.
وی با بیان اینکهِ در بحث اجرایی شدن پروژههای عمرانی خوب عمل نشده است، گفت: برای شروع یک پروژه حتماً بایستی منابع مالی و دانش فنی آن لحاظ شود.
مقدم، داشتن طرح جامع تفضیلی شهرهای رودسر، چابکسر، کلاچای و واجارگاه را از دغدغههای فرمانداری شهرستان رودسر خواند و افزود: در صورت تأمین اعتبار از سوی این شهرداریها بهزودی طرح جامع برای این شهرها تصویب خواهد شد.
وی با اشاره به مشکل مدیریت پسماند استان گیلان ازجمله شهرستان رودسر بیان کرد: سازمان برنامهوبودجه کشور جهت مدیریت پسماند در استانهای شمالی شامل گیلان، مازندران و گلستان در سال گذشته بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص داد با توجه به پروژههای مختلف که در گیلان داشتیم سهم استان ما از این میزان بیش از ۱۳۰ میلیارد بوده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان با اشاره به وضعیت نامناسب زبالهها در شرق گیلان و ضرورت رفع مشکلات کارخانه کمپوست رودسر گفت: در سال گذشته سه میلیارد تومان برای خط پردازش این کارخانه اختصاص یافت چون برای فعال کردن این کارخانه طبق نظر کارشناسی نیازمند اعتبارات بیشتری بوده سهم اعتباری رودسر افزایشیافته است.
انتقاد فرماندار رودسر از آب منطقهای برای ایجاد ممانعت در پروژههای عمرانی
فرماندار رودسر در این نشست اظهار کرد: مشکلات این شهرستان بیش از آنکه اعتباری باشد بیشتر مدیریتی بوده که نیازمند اهتمام بیشتر مدیران استانی است.
حسین اسماعیل پور با انتقاد از عملکرد آب منطقهای و ایجاد مانع برای اجرایی شدن پروژههای عمرانی رودسر افزود: ماهها از سیل کاکرود و رانش زمین در آزارکی میگذرد شهرستان برای اسکان و ساماندهی ۱۶ خانوار آسیبدیده با ممانعت آب منطقهای روبهرو است و این امر نیازمند پیگیریهای استان است.
وی از دو برابر شدن سهم اعتبارات برای مدیریت پسماند رودسر خبر داد و تصریح کرد: امیدوارم با در نظر گرفتن سهم بیشتری در حوزه مدیریت پسماند بتوان فضای شهرستان را از آلودگی زباله و مشکلات زیستمحیطی پاک کرد.
فرماندار رودسر با تأکید بر رعایت اصول ساختوساز توسط شهرداریها افزود: برای مدیریت خوب در حوزه ساختوسازها داشتن طرح جامع تفضیلی است اما شهرهای رودسر، کلاچای، چابکسر و واجارگاه فاقد این طرح هستند.
دیدگاهتان را بنویسید