×

نیکفر: بازاریابی بین‌المللی مناسبی برای صادرات صنایع دستی ایرانی صورت نمی‌گیرد/ کپی‌برداری از هنر ایرانی در سایه غفلت مسئولان

  • کد نوشته: 4426
  • ۱۳۹۵-۰۵-۰۲
  • 99 بازدید
  • ۰
  •     سخنگوی فراکسیون صنایع دستی و گردشگری مجلس با اشاره به اینکه امروزه کشورهای مختلفی اقدام به کپی‌برداری از هنر ایرانی کرده و از این طریق ارزآوری به همراه دارند،گفت: وزارت امورخارجه نقش بسیار مهمی در بازاریابی و معرفی فرهنگ و هنر ایرانی دارد.   شنبه ۲ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۴۲      […]

    نیکفر:    بازاریابی بین‌المللی مناسبی برای صادرات صنایع دستی ایرانی صورت نمی‌گیرد/ کپی‌برداری از هنر ایرانی در سایه غفلت مسئولان
  •  

     

    سخنگوی فراکسیون صنایع دستی و گردشگری مجلس با اشاره به اینکه امروزه کشورهای مختلفی اقدام به کپی‌برداری از هنر ایرانی کرده و از این طریق ارزآوری به همراه دارند،گفت: وزارت امورخارجه نقش بسیار مهمی در بازاریابی و معرفی فرهنگ و هنر ایرانی دارد.

     

    شنبه ۲ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۴۲

     

     

    ذبیح‌الله نیکفر در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت ضمن اشاره به اهمیت رونق در حوزه گردشگری و صنایع دستی، گفت: متأسفانه امروزه توجه مناسبی به کارگاه‌های کوچک تولیدکننده صنایع دستی نمی‌شود و در این میان بازاریابی خوبی برای صادرات و به نمایش گذاشتن صنایع دستی ایرانی که نماد تاریخی کهن و نشان فرهنگی سرزمینی بزرگ است، انجام نمی‌شود.

     

    نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ظرفیت خوبی در بخش صنایع دستی در راستای اشتغالزایی وجود دارد و با ایجاد رونق در این حوزه می‌توان بخش‌های مختلف صنعت گردشگری مانند صنایع دستی ایرانی را به جهانیان معرفی کرد، افزود: امروزه نیازمند ایجاد بستر مناسب و تقویت بخش خصوصی برای فعالیت بیشتر در این حوزه هستیم.

     

    وی با اشاره به اینکه وزارت امور خارجه نقش بسیار مهمی در بازاریابی برای صنایع دستی ایرانی بر عهده دارد، اظهار کرد: در این میان نمی‌توان نقش رایزن‌های فرهنگی و سفیران ایرانی در معرفی فرهنگ ایرانی توسط صنایع دستی نادیده گرفت؛ سفارت‌خانه باید مرکزی برای معرفی هنر و فرهنگ سرزمین کهن ایران باشد.

     

    نیکفر ضمن تأکید بر اینکه برای توسعه صنعت بخش‌های مختلف گردشگری مانند صنایع دستی به اتخاذ تصمیمات مناسب از سوی مسئولان نیاز است، ادامه داد: همه دستگاه ها موظف هستند از این بخش حمایت کنند و مسئولان سازمان میراث فرهنگی، گردشگری، صنایع دستی باید سیاست‌های جامع و کاربردی را برای ایجاد تحول در این بخش درنظر بگیرند.

     

    نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ارائه تسهیلات ارزان قیمت به کارگاه‌های کوچک تولیدکننده صنایع دستی می‌تواند گام خوبی در راستای زنده نگه داشتن این هنر ایرانی باشد، تصریح کرد: به عنوان مثال بانک‌ها می‌توانند با ارائه وام‌های خوداشتغالی در این حوزه نقش پررنگی را ایفا کنند.

     

    سخنگوی فراکسیون «میراث فرهنگی، گردشگری، صنایع دستی و مناطق آزاد» خاطرنشان کرد: امروزه کشورهای مختلفی اقدام به کپی‌برداری از هنر ایرانی می‌کنند و از این طریق ارزآوری خوبی برای کشورشان انجام می‌دهند از این رو باید با اقدامات اساسی در این حوزه از بروز چنین مسائلی جلوگیری شود./

     

    پایان پیام

    برچسب ها

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=4426

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *