همتی با اشاره به اهمیت سرمایهگذاری خارجی گفت: در شرایط فشار حداکثری دشمن ما مقاومت کردیم و جلوی فروپاشی اقتصادی که هدف آنان بود ایستادیم و این پیچ فشار حداکثری را رد کردیم، اما کشور را نمیشود با تهاتر اداره کرد؛ برخی فکر میکنند ملت رفاه آرامش و زندگی نمیخواهد. ما که نیامدیم صبح تا شب مردم تحت فشار باشند!
به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم به نقل از ایسنا، عبدالناصر همتی در نشست خبری خود با رسانههای داخلی و خارجی که صبح امروز در دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران برگزار شد با بیان اینکه علت کاندیداتوری من وضعیت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی کشور است، اظهار کرد: این وضعیت مطلوب یک توسعه پایدار نیست و قطار توسعه به سرعت از ما رد شده است. با این همه امکانات و منابع مردم ما شایسته این وضعیت اقتصادی نیستند.
وی افزود: ما باید هم استراتژی خود را تغییر بدهیم و هم تاکتیکها و روشهای خود را عوض کنیم. این وضعیت به توسعه پایدار نمیرسد. امیدوارم با حمایت مردم دولتی بر سر کار آید که با عقلانیت کشور را اداره کند و اجازه ندهد که سیاست، اقتصاد را هدایت کند.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به این پرسش که برنامه وی در زمینه برجام چیست، اظهار کرد: برجام مسئله مهمی است و مورد تأیید نظام و مورد تاکید رهبری است و ایشان هم گفتهاند که این برجام باید اجرایی شود. امیدوارم آمریکا همانطور که از برجام خارج شد به آن بازگردد و تعهدات خود را اجرایی کند و ما هم به تعهدات خود بعد از راستیآزمایی بازگردیم.
اهم اظهارات وی را در ادامه بخوانید؛
* اگر در این دولت به نتیجه برسد که بهتر اما اگر به دولت من برسد من آن را دنبال خواهم کرد تا اجرایی شود.
*{ با اشاره به اهمیت سرمایهگذاری خارجی}: در شرایط فشار حداکثری دشمن ما مقاومت کردیم و جلوی فروپاشی اقتصادی که هدف آنان بود ایستادیم و این پیچ فشار حداکثری را رد کردیم اما کشور را نمیشود با تهاتر اداره کرد. برخی فکر میکنند ملت رفاه آرامش و زندگی نمیخواهد. ما که نیامدیم صبح تا شب مردم تحت فشار باشند!
* باید تعامل اقتصادی و بانکی بیشتری با دنیا داشته باشیم، FATF چیزی نیست جز اینکه معاملات بانکی مشخص و شفاف باشد. اما آن را اینقدر ترسناک نشان میدهیم. این معاهده درباره تروریسم است و ما که خودمان دشمن تروریسم هستیم چرا باید با این معاهده مشکل داشته باشیم؟
* بدون برونگرایی اقتصاد رشد نمیکند و باید در دولت سیزدهم به طور جدی این موضوع پیگیری شود.
*{ در پاسخ به این پرسش که سطح روابط ایران با آمریکا در دولت وی چه تغییری خواهد کرد}: اینکه سیاست کلی ما در سیاست خارجی چه باشد مشخص است که چگونه و در کجا تعیین میشود اما در رابطه با آمریکا ما تا به حال ندیدیم که آنان اعتمادسازی کنند.
*{ با اشاره به اینکه لازم است دولت آمریکا اعتمادسازی کند}: اگر دولت آمریکا اعتمادسازی کند و به دنبال ضربه زدن به جمهوری اسلامی نباشد چرا باید مشکلی در زمینه همزیستی مثبت برای پیشبرد صلح جهانی و صلح منطقه وجود داشته باشد؟
*{ در پاسخ به پرسشی درباره نامه وی در زمینه بنزین ۵ هزار تومانی}: دوستانی که نامه را منتشر کردند چرا کلش را منتشر نمیکنند؟ چرا فقط یک بخش از آن را منتشر میکنند؟ این نامه به رهبری و دولت نوشته شد و دولت هم در زمان خودش آن را اجرا نکرد. من بیشتر هدفم رسیدگی به وضعیت معیشت مردم و جلوگیری از تورم بیشتر بود اما چون در این زمینه آنچه که گفته بودم انجام نشد ما نتوانستیم نه موضوع افزایش قیمت بنزین و نه حوادث بعد از آن را مدیریت کنیم.
* همین یک چهارم از نامه من که منتشر شده است در آن دو نکته مهم دارد یکی اینکه باید یارانه مردم تا ۹۵ هزار تومان افزایش یابد. من به دنبال معیشت مردم هستم. نکته دوم این است که در آن بخش نامه گفتهام که با تدبیر باید این امر اجرایی شود اما کجا در افزایش قیمت بنزین تدبیر حاصل شد؟
دیدگاهتان را بنویسید