رئیس سازمان چای کشور هدفمند کردن تعرفه واردات چای را ضروری خواند و گفت: واردات بدون دغدغه چای خارجی توان رقابتپذیری را از چای ایرانی سلب میکند.
به گزارش گیل و دیلم به نقل از تسنیم ،حبیب جهانساز در گفتوگویی با بیان اینکه زمینه پیشرفت و توسعه هر چه بیشتر صنعت چای داخلی در سال رونق تولید فراهم شده است اظهار داشت: عدم هدفمند کردن تعرفهها و وارات بدون دغدغه چای خارجی توان رقابتپذیری را از چای ایرانی سلب میکند.
رئیس سازمان چای کشور حرکت به سمت بهینه ساختن شرایط اقتصادی کشور به نفع تولیدکننده داخلی را مورد تأکید قرار داد و عنوان کرد: در حال حاضر ۲۰ تا ۲۵ درصد یعنی چیزی در حدود یک چهارم چای مورد نیاز بازار کشور در دو استان شمالی گیلان و مازندران تولید میشود.
جهانساز جلوگیری از قاچاق چای خارجی با یک برنامهریزی دقیق در سطح کلان کشور را لازمه تحقق شعار رونق تولید خواند و تصریح کرد: تنظیم قوانین و مقررات و اصلاح و هدفمند کردن تعرفههای واردات چای میتواند منافع بسیار زیادی را عاید تولیدکنندگان داخلی کند.
بیشتر بخوانید
شورای اقتصاد نرخ خرید تضمینی برگ سبز چای را اعلام کرد
خراسان رضوی|«سنو»؛ پایلوت ثبت جهانی زراعت زعفران مبتنی بر قنات
زراعت چوب به جای کشت سبزی در زمینهای آلوده جنوب تهران
وی حذف تخصیص ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی واردات چای را اقدامی مفید و کارساز برای حرکت در مسیر حمایت از کالای ایرانی دانست و گفت: دلگرم کردن و حمایت چایکاران از طریق صندوقهای بیمه امری است که انتظار داریم امسال بیشتر از سالهای گذشته مورد توجه قرار گیرد.
رئیس سازمان چای کشور با بیان اینکه امر اصلاح و بهزراعی باغات چای به عنوان یک هدف در دستور کار این دستگاه قرار دارد ابراز داشت: توسعه مکانیزاسیون و اعطای تسهیلات ارزان قیمت به چایکاران در کنار اصلاح شیب باغات چای از دیگر برنامههای پیش روی سازمان چای کشور است.
جهانساز آرایش کشت چای در راستای خط تراز و اقداماتی نظیر این را در افزایش عملکرد تولید چای و کیفیسازی آن مورد تأکید قرار داد و اظهار داشت: حمایت مصرفکنندگان از چای داخلی و تبلیغ مؤثر آن توسط رسانهها یکی دیگر از پیشنیازهای اساسی رونق این محصول استراتژیک است.
وی با بیان اینکه امسال به علت بارش باران و مساعد بودن شرایط جوی زمینه افزایش تولید برگ سبز چای فراهم شده است افزود: از چایکاران شمالی انتظار داریم نسبت به انجام عملیات بهزراعی باغات چای خود اقدام کنند تا زمینه افزایش عملکرد تولید این محصول کاملاً فراهم شود.
دیدگاهتان را بنویسید