×

واکسن آنفلوآنزا برای ۸۰۰ سالمند گیلانی اختصاص یافت

  • کد نوشته: 61298
  • ۱۳۹۹-۰۷-۰۷
  • 137 بازدید
  • ۰
  • معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از تخصیص واکسن آنفلوآنزا برای ۸۰۰ سالمند در این استان خبر داد و گفت: هم‌اکنون ۵۰ درصد بستری‌شدگان کرونا در استان بالای ۶۰ سال هستند. به گزارش گیل و دیلم، آبتین حیدرزاده عصر امروز در نشست خبری به‌مناسبت روز سالمند در رشت اظهار داشت: بی‌شک آرزوی هر انسانی داشتن زندگی […]

    واکسن آنفلوآنزا برای ۸۰۰ سالمند گیلانی اختصاص یافت
  • معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از تخصیص واکسن آنفلوآنزا برای ۸۰۰ سالمند در این استان خبر داد و گفت: هم‌اکنون ۵۰ درصد بستری‌شدگان کرونا در استان بالای ۶۰ سال هستند.

    به گزارش گیل و دیلم، آبتین حیدرزاده عصر امروز در نشست خبری به‌مناسبت روز سالمند در رشت اظهار داشت: بی‌شک آرزوی هر انسانی داشتن زندگی سالم در تمام مقاطع سنی است و اینکه در دوران سالمندی سالم باشد و مورد احترام قرار گیرد و جامعه حداقل‌های معیشتی را در اختیار وی قرار دهد.

    معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه دولت باید شرایط رفاهی را برای سالمندان فراهم کند تصریح کرد: از یک بازنشسته انتظار کار کردن و پول درآوردن نمی‌رود اما شرایط جامعه برای حداقل ۳۰ درصد جامعه سالمندی شرایطی ایجاد می‌کند که ناچار به کار و کسب درآمد می‌شود.

    وی با اشاره به اینکه در ایام اخیر تعداد زیادی سالمند در گیلان را به‌دلیل ابتلا به کرونا از دست دادیم بیان کرد: تلفات ناشی از کرونا بین سالمندان در اسفندماه سال گذشته بیشتر بود زیرا این گروه سنی بیشتر از سایر گروه‌ها مستعد ابتلا به بیماری هستند و شکننده‌تر هستند.

    حیدرزاده نقش اصحاب رسانه در آگاهی بخشی را موثر خواند و ابراز داشت: بخش زیادی از جامعه ما نسبت به حقوق و نیازهای سالمندان ناآگاه هستند و این موضوع ربطی به میزان تحصیلات هم ندارد و حتی بسیاری از سالمندان هم از حقوق خود بی‌اطلاع هستند.

    معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان نقش مطالبه‌گری رسانه‌ها را مورد اشاره قرار داد و افزود: رسانه می‌تواند صدای سالمندان باشد و خدمات مورد نیاز آنها را از سازمان‌های متولی مطالبه کند و رسانه می‌تواند فضای مناسب برای گفتمان‌سازی جهت ارتقای سطح سلامت سالمندان را فراهم کند.

    وی با بیان اینکه سالمندی و ناکارآمدی الزاماً با یکدیگر همراه نیستند ابراز داشت: سالمندان سرمایه‌های انسانی عظیمی هستند که در صورت اتخاذ سبک زندگی درست و سالم می‌توانند تا پایان عمر زندگی خوبی داشته باشند و با تجربه خود در مقوله‌های علمی، فرهنگی و ادبی می‌توانند به تربیت نسل قوی کمک کنند.

    حیدرزاده با اشاره به اینکه در اسفندماه سال گذشته ۱۷ درصد مبتلایان به کرونا در گیلان بین ۵۰ تا ۶۰ سال سن داشتند گفت: ۲۲ درصد از مبتلایان به کرونا بالای ۷۰ سال سن داشتند و این قشر ۳ تا ۴ برابر بیشتر از سایر افراد در معرض خطر هستند و هم ‌اکنون حدود ۵۰ درصد از بستری‌های کرونا در استان بالای ۶۰ سال هستند.

    معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تاکید بر اینکه نیاز به تزریق واکسن آنفلوآنزا برای سالمندان به میزان در معرض خطر بودن آنها بستگی دارد افزود: افراد بالای ۶۵ سال و گروهی که به‌طور دست جمعی و در سرای سالمندان زندگی می‌کنند بیشتر از سایرین در معرض خطر هستند و تزریق واکسن آنفلوآنزا برای آنها رایگان است.

    وی از توزیع واکسن آنفلوآنزا در سرای سالمندان و معلولان از فردا خبر داد و خاطرنشان کرد: سالمندانی که دچار بیماری زمینه‌ای، بیماری قلبی و عروقی پیشرفته، بیماری‌های ریوی و دیابت هستند بهتر است که واکسینه شوند و واکسن نیز به‌زودی در داروخانه‌ها در دسترس خواهد بود.

    حیدرزاده با اشاره به راه‌اندازی سایت سفیر سلامت خانوار بیان داشت: واکسن آنفلوآنزا از طرف وزارتخانه برای ۸۰۰ نفر از سالمندان گیلان تخصیص داده شده است و در برخی داروخانه‌ها که آدرس آنها در سایت سفیر سلامت قرار می‌گیرد در دسترس همگان خواهد بود.

    عابدین قاسمیان معاون توانبخشی بهزیستی گیلان نیز در این نشست با بیان اینکه حدود ۱۵ هزار نفر یعنی ۱۰ درصد سالمندان استان از خدمات این سازمان بهره‌مند می‌شوند گفت: باید از متولیان شهری سوال شود که چرا امسال در نهایت ۴۸ درصد از معابر و اماکن عمومی استان گیلان برای معلولان و سالمندان مناسب‌سازی شده است.

    به گزارش گیل و دیلم، تنهایی و عدم مسئولیت‌پذیری فرزندان نسبت به والدین سالخورده خود، مسمومیت سالمندان به‌دلیل مصرف اشتباه دارو، خودکشی برخی سالمندان با داروها به‌دلیل تنهایی و عدم رسیدگی مناسب به آنها از جمله آسیب‌هایی است که این قشر را تهدید می‌کند.

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=61298

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *