×

وعده معاون ‌اداره کل ‌ارشاد ‌استان ‌گیلان برای پیگیری بیمه خبرنگاران

  • کد نوشته: 48779
  • ۱۳۹۸-۰۵-۱۳
  • 139 بازدید
  • ۰
  • نشست بررسی مشکلات خبرنگاران گیلان در راستای بررسی دغدغه‌ها و مشکلات متعدد اصحاب رسانه در رشت برگزار شد. به گزارش گیل و دیلم، نشست بررسی مشکلات حوزه خبرنگاران گیلان عصر امروز با حضور تعدادی از خبرنگاران و برخی مدیران پایگاه‌های خبری در دفتر خبرگزاری فارس استان گیلان در رشت برگزار شد. معاون فرهنگی و مطبوعاتی اداره […]

    وعده معاون ‌اداره کل ‌ارشاد ‌استان ‌گیلان برای پیگیری بیمه خبرنگاران
  • نشست بررسی مشکلات خبرنگاران گیلان در راستای بررسی دغدغه‌ها و مشکلات متعدد اصحاب رسانه در رشت برگزار شد.

    به گزارش گیل و دیلم، نشست بررسی مشکلات حوزه خبرنگاران گیلان عصر امروز با حضور تعدادی از خبرنگاران و برخی مدیران پایگاه‌های خبری در دفتر خبرگزاری فارس استان گیلان در رشت برگزار شد.

    معاون فرهنگی و مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان در این نشست با اشاره به ضرورت برخی اصلاحات در خانه مطبوعات این استان اظهار داشت: بیش از ۲۰۰ خبرنگار در خانه مطبوعات استان گیلان عضو هستند اما تنها ۱۰۹ نفر از آنان در خانه مطبوعات فعال هستند.

    حسین ابراهیمیان با بیان اینکه برای حل برخی مشکلات حوزه خبرنگاران در گیلان بایستی بدنه خانه مطبوعات این استان کارشناسی‌تر باشد عنوان کرد: بسیاری از فعالان عرصه خبر با وجود اینکه پی در پی در حال فعالیت هستند اما مبلغ حق‌الزحمه و دریافتی آنان بسیار کم است.

    وی با اشاره به مشکلات بیمه‌ای خبرنگاران ابراز داشت: نشریه‌ها و پایگاه‌های خبری باید بتوانند اعضاء خود را بیمه کنند و سال گذشته در راستای حمایت از پایگاه‌های خبری استان، این عزم وجود داشت که اقدامات رتبه‌بندی این پایگاه‌ها انجام شود که البته باید در این زمینه اقدام جدی شود.

    معاون فرهنگی و مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان به فعالیت ۲۱۳ نشریه مکتوب در این استان اشاره کرد و افزود: معمولاً دوره‌های تخصصی خبرنگاری در شهرهایی که دارای بیشترین تعداد خبرنگار هستند برگزار می‌شود.

    ابراهیمیان با اشاره به ضرورت افزایش سطح سواد رسانه‌ای خبرنگاران در گیلان خاطرنشان کرد: استان گیلان از نظر برخورداری از افراد متخصص جزء استان‌های خوب کشور است و معتقدم که خبرنگاران خوب و فعال نباید نادیده گرفته شوند.

    وی با اشاره به اهمیت و لزوم استعدادیابی خبرنگاران و تعلیم و پرورش فعالان رسانه از مدارس و دانشگاه ابراز داشت: امروز سطح انتظارات جامعه و مردم از خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای زیاد است.

    مدیر خبرگزاری فارس استان گیلان نیز در این نشست با اشاره به مشکلات متعدد حوزه خبرنگاران اظهار داشت: به عقیده بنده خبرنگاران گیلان پیرامون افزایش سواد رسانه‌ای و پیگیری بسیاری از مطالبات استان مانند مساله بایوجمی تالاب انزلی و حوزه درمان به خودی خود دارای وظایفی هستند. 

    ابراهیم افشاری با اشاره به سکوت برخی خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای در رابطه با پیگیری مطالبات و مشکلات استان گیلان خاطرنشان کرد: متاسفانه در حوزه فعالیت‌های خبری مساله اصل دقت و سرعت توسط برخی خبرنگاران حذف شده است و برخی خبرنگاران صرفاً مطالبه‌گر نیستند.

    وی تصریح کرد: اقدام برای افزایش سواد رسانه‌ای بایستی از سنین پایه آغاز شود و زمانی که شخص از کودکی درگیر این موضوع شود به شکل ناخودآگاه در سنین بالاتر مجبور به تحقیقات و جستجو در رابطه با مشکلات و موضوعات پیرامون خود اقدام می‌کند.

    مدیر خبرگزاری فارس استان گیلان با بیان اینکه خبرگزاری‌های این استان نیاز به ارزیابی عملکرد دارند تأکید کرد: برخی رسانه‌ها و خبرگزاری‌ها در حوزه تولید گزارش از مشکلات مردم و سوژه‌های حوزه مردمی کم‌رنگ عمل می‌کنند در حالی که این گزارشات و اعلام نتایج آن بسیار اهمیت دارد.

    یکی از خبرنگاران نیز در این نشست با اشاره به اهمیت تشکیل شبکه خبرنگاران و برگزاری دوره‌های سواد رسانه‌ای در استان گیلان اظهار داشت: دوره‌های سواد رسانه‌ای باید با مشارکت ویژه آموزش و پرورش استان پیگیری و اقدام شود.

    محمد جمشیدی با بیان اینکه فرهنگ غربی در حوزه خبری و رسانه در حال سرمایه‌گذاری است خاطرنشان کرد: یکی از اهداف سرمایه‌گذاری فرهنگ غربی بر روی مساله رسانه و خبر این است که بتوانند از طریق رسانه به جمهوری اسلامی ایران ضربه بزنند.

    وی اظهار داشت: ما نیز باید بتوانیم برنامه پرورش و تعلیم کسانی که در حوزه رسانه و خبر دارای استعداد هستند و می‌توانند در این حوزه برای جامعه بسیار تأثیرگذار باشند را از سنین پایه و حتی از مدارس آغاز کرده که این مساله نیازمند پیگیری و اقدام جدی از سوی مسئولان است.

    به گزارش گیل و دیلم، خبرنگاران در این جلسه به نکاتی نظیر به رسمیت‌شناختن خبرنگاران، برگزاری دوره‌های تخصصی سواد رسانه‌ای، بیمه خبرنگاران، حمایت از پایگاه‌های خبری استان گیلان و دیگر موضوعات حوزه خبر تأکید کرده و مورد بررسی قرار دادند.

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=48779

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *