به گزارش گیل و دیلم ، صالح محمدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: در بخش باغبانی «فاطمه زارع پور» تولید کننده چای از لنگرود، در حوزه زراعت «فرشته کمگوی کوزانی» تولیدکننده برنج محلی از شهرستان خمام، در زمینه شیلات و آبزیان «امین ضرابی» پرورش دهنده ماهیان خاویاری ساحلی از بندرانزلی و در بخش بازرگانی، صنایع تبدیلی و تکمیلی و نیز مکانیزاسیون کشاورزی هم «آرش قاسم زاده» از شهرستان صومعه سرا برگزیدگان ملی شدند.
وی بیان کرد: مراسم ملی تجلیل از کشاورزان و بهره برداران نمونه این بخش، به عنوان بزرگ ترین رویداد کشاورزی کشور امروز با حضور رئیسجمهور، مسئولان ارشد و کشاورزان پیشرو در سالن اجلاس سران تهران برگزار خواهد شد، این رویداد به منظور استفاده از ظرفیت کشاورزان ماهر برای ترویج کشاورزی پایدار و ارتقای امنیت غذایی کشور برگزار میشود.
وزارت جهادکشاورزی هر سال به منظور ایجاد زمینه ترغیب فعالان عرصه تولید کشاورزی در سطح کشور، ایجاد زمینه برای ارائه کمبودها و مشکلات کشاورزان، توجه تصمیمسازان و تصمیم گیران به وضعیت کشاورزان و معرفی تولیدکنندگان برتر نسبت به شناسایی، انتخاب و معرفی برگزیدگان برتر بخش کشاورزی اقدام میکند.
بر اساس آخرین آمارها، گیلان دارای ۳۱۴ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی است و ۳۱۷ هزار نفر از مردم استان در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت هستند؛ برنج، چای، زیتون، پیله ابریشم، بادام زمینی، زیتون، فندق و مرکبات عمدهترین محصولات کشاورزی استان به شمار میرود.
گیلان بزرگترین تولیدکننده ارقام بومی و با کیفیت برنج در کشور است که رتبه نخست را از لحاظ سطح زیرکشت و رتبه دوم تولید برنج را به خود اختصاص دادهاست، شهرستانهای رشت و صومعهسرا بیشترین سهم را از مساحت اراضی شالیکاری گیلان در اختیار دارند
دیدگاهتان را بنویسید