×

کاهش نرخ برنج ایرانی نیازمند صنعتی شدن است

  • کد نوشته: 14842
  • ۱۳۹۶-۰۱-۲۲
  • 126 بازدید
  • ۰
  • نماینده مردم رشت در مجلس با بیان اینکه فرسودگی کارخانجات شالیکوبی حداقل ۳۵ درصد تولیدات برنج را کاهش می‌دهد، گفت: افزایش تولید برنج در جهت تامین بازارهای داخلی و صادراتی نیازمند مدرن سازی دستگاه‌های شالیکوبی است. به گزارش «پایگاه خبری گیل و دیلم» غلامعلی جعفرزاده، نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی درباره تاثیر فرسودگی […]

    کاهش نرخ برنج ایرانی نیازمند صنعتی شدن است
  • نماینده مردم رشت در مجلس با بیان اینکه فرسودگی کارخانجات شالیکوبی حداقل ۳۵ درصد تولیدات برنج را کاهش می‌دهد، گفت: افزایش تولید برنج در جهت تامین بازارهای داخلی و صادراتی نیازمند مدرن سازی دستگاه‌های شالیکوبی است.

    به گزارش «پایگاه خبری گیل و دیلم» غلامعلی جعفرزاده، نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی درباره تاثیر فرسودگی دستگاه‌های شالیکوبی بر کاهش میزان تولیدات برنج در کشور، اظهار کرد: کارخانجات شالیکوبی در شمال کشور وضعیت خوبی ندارند زیرا تجهیزات بسیاری از کارخانه‌های شالیکوبی قدیمی و ضایعات تولیدی این واحدها بسیار بالا است.

    وی با بیان اینکه دستگاه‌های شالیکوبی نیازمند نوسازی و تجهیز هستند تا به فناوری روز مجهز شوند تا بتوان با جلوگیری از ضایعات محصول با واردات برنج نیز برای همیشه خداحافظی کنیم، گفت: حداقل۵۰ درصد واردات برنج با اصلاح و نوسازی کارخانجات شالیکوبی جای خود را در سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال به تولید داخلی خواهد داد.

    جعفرزاده تصریح کرد: وارداتی بودن تجهیزات کارخانجات شالیکوبی برنج کاهش راندمان تولید را در شرایطی که لوازم یدکی این نوع از تراکتورها چینی در بازار موجود نیست را رقم زده است.

    وی با بیان اینکه کاهش نرخ برنج ایرانی نیازمند صنعتی شدن است، خاطرنشان کرد: افزایش تولید برنج در جهت تامین بازارهای داخلی و صادراتی نیازمند مدرن سازی دستگاه‌های شالیکوبی است.

    نماینده مردم رشت در مجلس، افزود: تنظیم بازار برنج از مزرعه تا مصرف کننده نیازمند در نظرگرفتن ابزارهای کنترلی برای حذف دلالان و واسطه‌ها از بازار کشاورزی تلقی می‌شود و این در حالی است که تسطیح اراضی برنج، صنعتی شدن تولید، افزایش راندمان منابع آبی، تبدیل کود شمیایی به آلی از عواملی است که راندمان تولید را افزایش می‌دهد.

    به گزارش گیل و دیلم، عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه اصلاح کشت و آموزش تولید محوراز محورهای اساسی در راستای خودکفایی برنج تلقی می‌شود، یادآورشد: نگاه علمی به تولید برنج با حضورشرکت‌های دانش بنیان می‌تواند علاوه بر نوسازی تجهیزات کارخانجات شالیکوبی بستر افزایش راندمان تولید را نیز در کشور به نحو کارشناسی شده مهیا کند.

    منبع:ایسنا

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=14842

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *