یک فوق تخصص ریه، از بین رفتن حواس چشایی و بویایی را عارضه برخی از ویروس ها از جمله کرونا دانست و یادآور شد: گزارش های رسیده از نمونه های مبتلا به کرونا در سراسر جهان این مسئله را نشان می دهد، اما درمان خاصی ندارد و حواس بعد از یک ماه باز می گردد.
به گزارش گیل و دیلم ،دکتر آزیتا تنگستانی نژاد، فوق تخصص ریه و بیماری های تنفسی در گفت وگویی، با بیان اینکه بیماری کرونا در بسیاری از افراد دارای علائم خفیف است، اظهار کرد: این علائم از جمله تب خفیف و گلودرد خفیف معمولا بدون درمان برطرف می شود و افراد باید با رعایت خودقرنطینگی از سرایت آن به دیگران جلوگیری کنند.
وی با اشاره به علائم شدید بیماری، افزود: اگر بیمار علائم سرماخوردگی را به شکل شدید بروز دهد و تب بالا، سرفه های زیاد، تنگی نفس، کاهش سطح هوشیاری و درد قفسه سینه داشته باشد، یک هشدار است.
این فوق تخصص ریه، علائم تنفسی را مهمترین روش تشخیص کرونا دانست و تصریح کرد: تنگی نفس باید جدی گرفته شود، زیرا ممکن است علائم پیشرفت کند و برای بیمار مشکل ساز شود. دمای بدن افراد مبتلا به کرونا تا ۳۸.۵ درجه بالا می رود، اما تب های بالاتر بسیار خطرناک است.
تنگستانی نژاد، با اشاره به شیوع برق آسای کرونا در گیلان طی اسفندماه، خاطرنشان کرد: خوشبختانه هم از نظر بیماران بستری و هم از نظر بیماران سرپایی در گیلان با کاهش ابتلا و فروکش پیک مواجه هستیم که ثمره رعایت کردن موارد بهداشتی و قرنطینه خانگی مردم است.
وی کنترل فعلی بیماری کرونا را به معنی تمام شدن این بحران ندانست و گفت: کرونا از حالت حاد و خطرناک خارج شده است، اما همچنان باید جدی گرفته شود تا دوباره دچار پیک شیوع آن نشویم.
این فوق بیماری های تنفسی، با بیان اینکه افراد مبتلا به کرونا ممکن است بعد از ترخیص و بهبودی نیز با سرفه مواجه شوند، خاطرنشان کرد: برخی از علائم کرونا مانند سایر بیماری های ویروسی معمولا تا یک ماه ادامه پیدا می کند لذا اگر تب و بدن درد که نشان دهنده بیماری حاد است، فروکش کرده باشد و بیمار فقط سرفه کند، جای نگرانی نیست و می تواند با تجویز پزشک از اسپری و داروها و شربت های ضد سرفه استفاده کند.
تنگستانی نژاد، از بین رفتن حواس چشایی و بویایی را عارضه برخی از ویروس ها از جمله کرونا دانست و یادآور شد: گزارش های رسیده از نمونه های مبتلا به کرونا در سراسر جهان این مسئله را نشان می دهد، اما درمان خاصی ندارد و ویروس به مخاط آسیب وارد کرده است لذا به تدریج باز می گردد و معمولا یک ماه طول می کشد؛ البته در برخی موارد طولانی تر می شود.
دیدگاهتان را بنویسید