×

کشاورزی گیلان می تواند کانون سیاست های بومگردی باشد

  • کد نوشته: 33466
  • ۱۳۹۷-۰۴-۱۶
  • 229 بازدید
  • ۰
  • رئیس مرکز توسعه نوغانداری کشور گفت:ظرفیت بالای کشاورزی گیلان می تواند به عنوان کانون و محور اجرای سیاست های بومگردی قرار گیرد. به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم، علی اصغر داداش پور روز شنبه اظهار داشت: با توجه به ظرفیت های بالای موجود در بخش کشاورزی گیلان ، بوم گردی مبتنی بر کشاورزی می […]

    کشاورزی گیلان می تواند کانون سیاست های بومگردی باشد
  • رئیس مرکز توسعه نوغانداری کشور گفت:ظرفیت بالای کشاورزی گیلان می تواند به عنوان کانون و محور اجرای سیاست های بومگردی قرار گیرد.

    به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم، علی اصغر داداش پور روز شنبه اظهار داشت: با توجه به ظرفیت های بالای موجود در بخش کشاورزی گیلان ، بوم گردی مبتنی بر کشاورزی می تواند کانون توجه قرار گیرد و درآمدهای مضاعفی را در روستاها برای کشاورزان ایجاد کند.
    وی خاطرنشان کرد:در بسیاری مناطق روستایی گیلان باغهای چای، توتون، چایکاری ، تولید میوه و دیگر محصولات کشاورزی وجود دارند که فرصت اقامتی و دید و بازدید را برای گردشگران فراهم می کنند که بویژه نوغانداری به سبب ویژگی های هنری و چه در برآیند تولید و چه کار با موجود زنده ای سرشار از هنر آفریدگار می تواند تکیه گاه و جاذبه خوبی برای ورود گردشگران و مسافران به گیلان باشد و فرصت های جالبی برای گردشگران ایجاد کند. 
    داداش پور ، با تاکید بر رویکرد زنجیره ای ابریشم بعنوان بخشی از این صنعت گفت: استان گیلان نیمی از نوغان کشور را تولید می کند و باید به همان نسبت هم فرصت برای تبدیل پیله به نخ و نخ به محصول نهایی مانند فرش را در قالب یک زنجیره مورد توجه باشد که سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری و هم سازمان صنعت ، معدن و تجارت باید در حوزه صنایع ابریشم اقداماتی را انجام دهند که کشاورزان مجبور به خام فروشی محصول و پیله در استان نباشند .
    وی یادآورشد: از سازمان صنعت ، معدن و تجارت انتظار داریم در سیاست های خود به حوزه صنعتی ابریشم بپردازند و این موضوع به نوعی دنبال شود که موانع تولید رفع شود تا کشاورزان گیلانی بتوانند پیله های تولیدی خود را در همین استان تبدیل به نخ و محصول نهایی نمایند.
    وی تاکید کرد: در گیلان صنایع غیر فعالی در بخش ابریشم وجود دارند که باید با همکاری همه دستگاهها احیا شوند که سازمان صنعت ،معدن و تجارت در این زمینه نقش مهمی دارد.
    نوغانداری در ۱۳ استان کشور انجام می شود. ۱۱هزارهکتار اراضی کشور زیر پوشش باغ توت قرار دارند . استان گیلان با داشتن حدود نیمی از نوغان کشور نقش مهمی در این بخش دارد.
    شهرستان لاهیجان ۳۰۰هکتار توتستان و سیاهکل ۸۰ هکتار توتستان فعال دارند.

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=33466

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *