جعفریان امروز در جلسه استاندارد گیلان گفت: نظر به اهمیت کنترل و بازرسی واحدهای تولیدی مواد غذایی و در جهت نظارت دقیق بر کیفیت مواد غذایی تولیدی و مصرفی در سطح استان با هدف حفظ سلامت جامعه، اداره کل استاندارد استان گیلان در اجرای وظایف قانونی خود اقدام به بازرسی مداوم و نظارت بر فرایند تولید مواد غذایی میکند.
او از کشف بیش از ۱۲۰ کیلوگرم سوسیس غیراستاندارد خبر داد و افزود: این محصولات با جعل نشان استاندارد در حال تولید بود.
جعفریان گفت: از ادامه تولید غیراستاندارد این سوسیسها جلوگیری شد و اقدامات قانونی بر علیه واحد تولیدی فراوردههای غیراستاندارد صورت گرفت.
او گفت: واحد مذکور پلمپ و سپس محصولات غیراستاندارد آن معدوم شد.
معاون فنی اداره کل استاندارد گیلان افزود: سلامت جامعه مهمترین دغدغه استاندارد است و برای جلوگیری از تولید محصولات غیراستاندارد نظارتهای مداوم انجام میشود.
دیدگاهتان را بنویسید