×

گیلان از استانهای موفق در حوزه تنظیم بازار

  • کد نوشته: 47460
  • ۱۳۹۸-۰۴-۱۱
  • 106 بازدید
  • ۰
  • رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان گفت: گیلان در حوزه تنظیم بازار و نظارت بر عرضه کالاها در مقایسه با دیگر استان ها کمترین مشکل را داشت. به گزارش گیل و دیلم، فرهاد دلق پوش با اشاره به ظرفیت بالای گیلان در توسعه واحدهای صنعتی و تولیدی گفت: اولویت سازمان صنعت، معدن و تجارت […]

    گیلان از استانهای موفق در حوزه تنظیم بازار
  • رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان گفت: گیلان در حوزه تنظیم بازار و نظارت بر عرضه کالاها در مقایسه با دیگر استان ها کمترین مشکل را داشت.

    به گزارش گیل و دیلم، فرهاد دلق پوش با اشاره به ظرفیت بالای گیلان در توسعه واحدهای صنعتی و تولیدی گفت: اولویت سازمان صنعت، معدن و تجارت توسعه واحدهای تولیدی موجود و ایجاد واحدهای تولیدی و صنعتی با رویکرد ارزش افزوده بالا، تحرک اقتصادی، افزایش صادرات و فرآوری محصولات و تولیدات دانش بنیان است.

    وی با بیان اینکه هدف از تشکیل کارگروه های رفع موانع تولید استانی و ملی حفظ اشتغال موجود و حل مشکلات مالی و کمک به رونق تولید است گفت: از سال۹۷ تاکنون هزار و ۱۵۸پرونده واحدهای صنعتی، کشاورزی و گردشگری در این کارگروه ها بررسی و هزار و ۱۶۹مصوبه در خصوص رونق تولید و رفع موانع تولید تایید شد.

    رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان تصریح کرد: سال۹۶ حدود ۹۷۷میلیارد تومان به واحدهای تولیدی استان برای رفع موانع تولید این واحدها پرداخت شد.

    دلق پوش افزود: در سال۹۷ هزار و ۱۰۰میلیارد تومان برای رونق تولید و رفع موانع تولید از منابع مالی تکلیفی دولت که بخشی از آن سهم بانک ها و بخشی نیز سهم دولت است اختصاص یافت که استاندار صد میلیارد تومان دیگر از منابع استانی به این مقدار اضافه کرد.

    وی گفت: تاکنون حدود ۶۰۰میلیارد تومان از این اعتبارات به صاحبان واحدهای تولیدی و صنعتی گیلان پرداخت شده و حدود ۴۵۰میلیارد تومان نیز به بانک ها ابلاغ شده است.

    رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با بیان اینکه در قانون بودجه سال۹۷ در حوزه صنعت ۳۷۳میلیارد تومان منابع برای گیلان در نظر گرفته شد، ادامه داد: در این راستا با ۶بانک تفاهم نامه منعقد شد که ۲۰درصد منابع تامین و ۱۸میلیارد تومان هم برای آن یارانه درنظر گرفته شد.

    دلق پوش با اشاره به استقبال از نوآوری در بخش صنعت همانند واحدهای نساجی ایران برک و خاور گفت: واحدهای تولیدی باید با نوسازی ماشین آلات و بهینه کردن امکانات امکان رقابت پذیری در عرصه های بین المللی، استفاده از معافیت های گمرکی و تسهیل در ثبت سفارش و دریافت تسهیلات را ایجاد کنند.

    وی در ادامه با بیان اینکه ۷۸واحد تولیدی – صنعتی آلاینده در گیلان وجود داشت که با بازنگری به ۴۰واحدکاهش یافت، افزود: شرکت داروسازی کاسپین تامین، سیمان خزر و فولاد آناهیاتا از جمله واحدهای تولیدی سبز در استان است.

    رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با اشاره به تشکیل جلسه هفتگی کارگروه تنظیم بازار گفت: گیلان پارسال با کسب رتبه اول در حوزه تنظیم بازار و نظارت بر عرضه کالاها در مقایسه با دیگر استان ها کمترین مشکل را داشت.

    دلق پوش افزود: هزار و ۲۶۹پرونده تخلف صنفی از ابتدای امسال تاکنون در سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان بررسی شد که ۳۷۸مورد به تعزیرات حکومتی معرفی که متخلفان ۲میلیارد و ۹۰۰میلیون تومان جریمه شدند.

    وی در ادامه با بیان اینکه گیلان از استان های پیش رو در عرصه صادرات غیرنفتی است گفت: پارسال ۹۲۱هزار و ۶۴۸تن کالا از گمرکات گیلان صادر شد که ۴۶۴ میلیون و ۹۴۸ هزار و ۹۷۶ دلار ارز آوری داشت.

    رییس سازمان صنعت معدن و تجارت گیلان تصریح کرد: این میزان صادرات در مقایسه با سال۹۶ از نظر وزن ۷۰درصد و از نظر ارزش ۳۰درصد بیشتر است.

    دلق پوش با اشاره به اینکه ۱۰۶معدن در گیلان وجود دارد که ۶۰معدن فعال و ۴۶معدن غیرفعال است گفت: نیاز استان به مواد معدنی در حوزه های مختلف سالانه ۲۰میلیون تن است که تنها ۱۱میلیون تن آن در گیلان تولید می شود و به همین دلیل برخی معادن غیرفعال خلع ید و برای فعال سازی بازنگری شد.

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=47460

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *