×

۱۲ درصد از خانواده‌های گیلانی به اینترنت ثابت دسترسی دارند

  • کد نوشته: 56442
  • ۱۳۹۹-۰۲-۰۶
  • 174 بازدید
  • ۰
  • مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان گفت: ۱۲ درصد از خانواده‌های گیلانی به اینترنت ثابت و ۸۰ درصد آنان به اینترنت سیار دسترسی دارند. به گزارش گیل و دیلم، فرزاد توکلی صبح امروز در جمع خبرنگاران رسیدن به شاخص‌های بین‌المللی توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات را مورد تأکید قرار داد و اظهار داشت: در حال […]

    ۱۲ درصد از خانواده‌های گیلانی به اینترنت ثابت دسترسی دارند
  • مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان گفت: ۱۲ درصد از خانواده‌های گیلانی به اینترنت ثابت و ۸۰ درصد آنان به اینترنت سیار دسترسی دارند.

    به گزارش گیل و دیلم، فرزاد توکلی صبح امروز در جمع خبرنگاران رسیدن به شاخص‌های بین‌المللی توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات را مورد تأکید قرار داد و اظهار داشت: در حال حاضر حدود ۱۲ درصد از خانواده‌های گیلانی به اینترنت ثابت دسترسی دارند و ۸۰ درصد آنان نیز از مزایای اینترنت سیار برخوردار هستند.

    مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان اصل دسترسی، استفاده از سیستم‌های نرم‌افزاری توسط مردم و مهارت را از جمله زیرشاخه‌های بین‌المللی توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات خواند و عنوان کرد: کشورمان از حیث شاخص بین‌المللی توسعه فناوری اطلاعات در رتبه ۸۰ و گیلان نیز در بین سایر استان‌ها در جایگاه دهم قرار دارد.

    توکلی رتبه بالاتر گیلان در شاخص فناوری اطلاعات را مورد توجه قرار داد و با بیان اینکه استان تنها در شاخص دسترسی خانوار به رایانه از متوسط ملی پائین‌تر است تصریح کرد: ۴۰ درصد خانوارهای گیلانی از تلفن ثابت بهره‌مند هستند و در بخش تلفن خانگی نیز ۹۶.۵۷ درصد روستاهای استان از این امکانات برخوردارند.

    وی ضریب نفوذ تلفن همراه اول در گیلان را ۸۲ درصد اعلام کرد و با بیان اینکه عدد اشاره شده در سطح کشوری حدود ۷۵ درصد است ابراز داشت: در بخش اپراتور دوم ایرانسل نیز شاخص گیلان ۶۴ درصد است، از طرفی باید توجه داشته باشیم که بدون وجود زیرساخت‌های سخت‌افزاری و شبکه سرویس‌ها شکل نمی‌گیرند.

    مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان از تصویب پروژه دولت الکترونیک در برنامه ششم توسعه و جلسه هیئت وزیران به تاریخ سال ۹۷ به عنوان طرح‌های اولویت‌دار سخن گفت و خاطرنشان کرد: ۲۳ پروژه اولویت‌دار دولت الکترونیک در سطح ملی داریم که امضاء الکترونیکی و سامانه آدرس مکان محور از جمله آن هستند.

    توکلی نظام جامع سلامت و سیستم ارجاع را از دیگر پروژه‌های اولویت‌دار دولت الکترونیک اعلام کرد و ضمن برشمرد کارکردهای آن به ویژه در این برهه حساس زمانی اظهار داشت: اگر این سیستم زودتر در کشور پیاده‌سازی می‌شد بهتر می‌توانستیم ضمن اطلاع از بیماری‌های زمینه‌ای هر فرد با بحران شیوع کرونا مقابله کنیم.

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=56442

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *