به گزارش گیل و دیلم ، صالح محمدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: این میزان شامل کود ازت، فسفات و پتاس است که از آغاز فصل زراعی جدید (مهرماه) تاکنون بین شالیکاران گیلان توزیع شده است.
وی عنوان کرد: توزیع این کودها نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۲ درصد افزایش دارد و برای تامین نیاز اراضی کشاورزان هیچ مشکلی و کمبودی نداریم.
وی با تاکید بر اینکه کشاورزان باید در اسرع وقت برای تهیه کود مورد نیاز سال زراعی پیش رو اقدام کنند، بیان کرد: به دلیل ممنوعیت تردد ماشینآلات سنگین از پایان اسفندماه تا پایان تعطیلات نوروز، حمل کود شیمیایی از پتروشیمیها به داخل استان متوقف میشود از اینرو ضروری است شالیکاران به موقع برای این امر اقدام کنند.
گیلان دارای ۴۲۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی است و ۳۱۷ هزار نفر از مردم استان در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت هستند، برنج، چای، زیتون، پیله ابریشم، بادام زمینی، زیتون، فندق و مرکبات عمده ترین محصولات کشاورزی گیلان هستند. گیلان همچنین یکی از تولید کنندگان مهم طیور در کشور است.
گیلان بزرگترین تولیدکننده ارقام بومی و با کیفیت برنج در کشور به شمار میآید که با ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری رتبه نخست کشور را از لحاظ سطح زیرکشت و همچنین رتبه دوم تولید برنج را به خود اختصاص داده است
دیدگاهتان را بنویسید