به گزارش گیل و دیلم به نقل از پایگاه خبری پلیس گیلان، سرهنگ امیر طالبی روز چهارشنبه در این خصوص اظهار کرد: با توجه به فراوانی تصادفات فوتی، پلیس راهنمایی و رانندگی به منظور کنترل رفتارهای مخاطره آمیز و خطرناک با شناسایی علل و عوامل تشکیل دهنده در بروز حوادث رانندگی در سطح استان اقدام به اجرای طرح توقیف موتورسیکلت سواران متخلف کرد.
وی در ادامه با اشاره به اجرای این طرح به مدت ۷۲ ساعت در گیلان افزود: در این راستا ۲۲۰ دستگاه موتورسیکلت متخلف توقیف ساعتی و همچنین ۱۲۰ دستگاه توقیف فیزیکی و به پارکینگ منتقل شدند.
این مقام انتظامی با بیان اینکه از تعداد ۱۲۰ توقیف فیزیکی، تعداد ۳۹ دستگاه به علت پلاک مخدوش بوده است، بیان کرد: با بررسیهای به عمل آمده در سالجاری میزان ۴۱ درصد از مجموع تصادفات فوتی استان گیلان سهم موتورسیکلت سواران بوده و ۶۰ درصد از فوتی ها نیز افراد زیر ۲۵ سال و فاقد گواهینامه بودهاند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی گیلان ادامه داد: مقرر شد که راکبان وسایل نقلیه توقیف شده در کلاسهای آموزشی که توسط اداره آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی استان برگزار میشود، شرکت و سپس برابر قانون وسایل نقلیه آنها رفع توقیف شود.
سرهنگ طالبی در ادامه با اشاره به قانون رسیدگی به تخلفات راهنمایی و رانندگی و تخلفاتی و توقیف موتورسیکلتها و انتقال این وسایل نقلیه به پارکینگ خاطرنشان کرد: تخلفاتی نظیر حرکت در پیادهرو یا در جهت مخالف مسیرمجاز، ایجاد عمدی صدای ناهنجار، حمل بار غیر متعارف، حرکات نمایشی مارپیچ، تک چرخ، حمل یدک، عدم استفاده از کلاه ایمنی، تردد در خطوط ویژه اتوبوسرانی و همچنین بر اساس استناد ماده ۷۲۰ قانون مجازات اسلامی، تخلفات پلاک اعم از نداشتن پلاک یا مخدوش بودن آن جزو مواردی است که میتواند منجر به توقیف موتورسیکلت شود.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان گیلان با بیان اینکه طرح برخورد با موتورسیکلت های متخلف در استان استمرار خواهد داشت، اظهار کرد: اکثر موتورسیکلت سواران در سطح استان فاقد گواهینامه مجاز بوده که پیشنهاد میشود در طرح ویژه گواهینامه رانندگی موتورسیکلت سواران شرکت و از مزایای آن بهرهمند شوند.
دیدگاهتان را بنویسید