مدیرکل روابط عمومی و تشریفات استانداری و دبیر شورای هماهنگی روابط عمومیهای گیلان خواستار افزایش سطح اعتماد مردم به مسئولان با تقویت اطلاعرسانی از دستاوردها شد.
به گزارش گیل و دیلم، مرتضی عاطفی روز یکشنبه در نخستین نشست مسئولان روابط عمومی دستگاههای اجرایی شهرستان املش، به لزوم تقویت فعالیت روابط عمومیها در سطوح شهرستانی تأکید کرد و افزود: در نشستهای مستمر با مسئولان روابط عمومی فرمانداریها بر توجه به اهمیت نقش این جایگاه در سطح شهرستانها و استفاده از ظرفیتهای موجود تأکید میشود.
وی شناخت وظایف روابط عمومیها را اولویت اصلی در مسیر ارائه خدمت توسط دستگاههای اجرایی عنوان کرد و گفت: روابط عمومیها چشم، گوش و زبان یک دستگاه اجرایی هستند که باید با پویایی بیشتری در این مسیر گام بردارند.
مدیرکل روابط عمومی و تشریفات استانداری با بیان اینکه وظایف روابط عمومیها فقط محدود به اصل مهم اطلاعرسانی و بیان دستاوردها و عملکرد نمیشود، اظهار داشت: روابط عمومیها باید مسائل و مشکلات احتمالی در پیشرفت خدمات ارائه شده از سوی مجموعه را با دقت رصد و در جهت رفع آن به مدیران دستگاه منعکس کنند.
وی بر لزوم استفاده از نقد دلسوزانه در مسیر افزایش سطح کیفیت ارائه خدمات به مردم تأکید کرد و گفت: بیان عملکرد و دستاوردها به صورت شفاف برای مردم از مسائل مورد تأکید مسئولان ارشد نظام در مقاطع مختلف است که تقویت این موضوع به ارتقاء سطح آگاهی جامعه از تلاشهای صورت گرفته توسط خدمتگزاران کشور کمک میکند.
عاطفی تقویت اطلاعرسانی از سوی مجموعه روابط عمومیها را منجر به افزایش سطح اعتماد مردم به مسئولان عنوان و خاطرنشان کرد: باتوجه به اینکه میزان خدمات ارائه شده در سطح شهرستانها بویژه مناطق محروم بسیار بالاست، ضرورت اطلاعرسانی اقدامات صورت گرفته به وضوح مشاهده میشود.
وی با اشاره به اینکه اطلاعرسانی به موقع مشکلات منجر به قرارگرفتن در کانون توجه مسئولان نسبت به آن موضوع میشود، گفت: درحال حاضر با امکانات بالای موجود در عرصه رسانه، اطلاعرسانیها صرفاً با نشست خبری صورت نمیگیرد بلکه میتوان از ابزارهای خبری به عنوان یک رسانه به بهترین نحو در انعکاس دستاوردها و نیز مشکلات استفاده کرد.
وی سرعت، دقت و کیفیت را از اصول مهم در انعکاس اخبار عنوان کرد و افزود: در سالهای گذشته باتوجه به محدودیت ابزارهای خبری، انعکاس رویدادها طولانی مدت بود اما در حال حاضر این فرآیند به صورت لحظهای انجام میگیرد که روابط عمومیها نیز باید خود را با شرایط روز تطبیق دهند.
دبیر شورای هماهنگی روابط عمومیهای استان اظهار داشت: روابط عمومیها با استفاده از سامانههای الکترونیکی موجود میتوانند زمینه ارتباط میان مردم و مسئولان در سطح شهرستانها را تسهیل کنند.
وی به مزایا و معایب فضای مجازی نیز اشاره کرد و گفت: شایعه پراکنی با نگاههای مغرضانه یکی از جدیترین آسیبها در این بستر است که باید با شفافیت در اطلاعرسانی پاسخ خوبی به این فضاها داده شود.
عاطفی استفاده از فضای مجازی در جهت معرفی جاذبهها و ظرفیتهای شهرستانی را بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود: بهرهگیری از فرصتهای موجود در بخش خصوصی و اعتماد به آنان برای سرمایهگذاری یکی از راهکارهای اصلی در مسیر پیشرفت و توسعه محسوب میشود که باید با معرفی ظرفیتها آنان را برای حضور در مناطق مختلف ترغیب کنیم.
وی خاطرنشان کرد: ایجاد یک فضای امن همراه با همدلی و همراهی برای حضور سرمایهگذاران و اطلاعرسانی از زمینههای فعالیت برای آنان منجر به افزایش میزان حضور بخش خصوصی در استان گیلان میشود.
مدیرکل روابط عمومی و تشریفات استانداری به قرارگرفتن در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: باتوجه به هجمهها و ادعاهای واهی دشمنان در مقطع حساس کنونی ، با هدایتهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب و تلاشهای دلسوزانه ارکان نظام، دولتمردان و کارگزاران در سطوح مختلف شاهد حرکت عزتمندانه و رو به پیشرفت ایران اسلامی هستیم.
وی خواستار فعالیت ویژه مجموعه روابط عمومیها در ایام الله دهه فجر و بیان دستاوردها شد و افزود: روابط عمومیها در این ایام پیامرسان خوبی در بیان عملکردهای نظام و دولت باشند تا طعم شیرین خدمترسانی را به کام مردم بچشانند.
شهرستان املش با دو بخش مرکزی و رانکوه، در ۷۰ کیلومتری شرق مرکز استان گیلان واقع است.
دیدگاهتان را بنویسید