×

۷۵۰ هزار تن برنج سفید در گیلان تولید می شود

  • کد نوشته: 48365
  • ۱۳۹۸-۰۵-۰۳
  • 218 بازدید
  • ۰
  • رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از تجهیز و نوسازی ۲۰ هزار هکتار از شالیزارهای گیلان و تولید ۷۵۰ هزار تن برنج سفید با بهره گیری از شیوه های نوین و علمی خبر داد. به گزارش گیل و دیلم به نقل از ایرنا ،علی درجانی در شورای تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی استان گیلان با بیان […]

    ۷۵۰ هزار تن برنج سفید در گیلان تولید می شود
  • رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از تجهیز و نوسازی ۲۰ هزار هکتار از شالیزارهای گیلان و تولید ۷۵۰ هزار تن برنج سفید با بهره گیری از شیوه های نوین و علمی خبر داد.

    به گزارش گیل و دیلم به نقل از ایرنا ،علی درجانی در شورای تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی استان گیلان با بیان اینکه در حوزه های مختلف تولیدات کشاورزی از لحاظ نوع محصولات تولیدی در کشور دارای جایگاه اول تا سوم هستیم، اظهار داشت: در این راستا بیش از ۸ موسسه تحقیقات بین المللی، ملی و استانی در گیلان مستقر است.

    وی ادامه داد: هر موسسه تحقیقاتی در استان باید یک کار عمده را در حوزه تحقیق متقبل و متولی آن شود، پیشران باشد تا کشاورزان نقش و حضور محققین را در سفره های خود ببینند.

    رئیس سازمان جهادکشاورزی گیلان با بیان اینکه اختصاص کشت برنج به استان های گیلان و مازندران وظیفه ما را سنگین تر کرده است، خاطرنشان کرد: در این راستا باید از دانش بیشتری در ارتقای کیفی و کمی تولید محصول بهره ببریم.

    درجانی از اختصاص ۱,۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار طی سفر اخیر رییس جمهور به استان گیلان خبر داد و گفت: برای اولین بار ۶۲۰ میلیارد تومان آن به بخش کشاورزی تخصیص یافته است.

    وی بهره گیری از شیوه های نوین و علمی در تولید برنج را اقدامی برای کیفیت بخشی به این محصول عنوان و تصریح کرد: در سال جاری ۷۵۰ هزار تن برنج سفید با استفاده از شیوه های نوین و علمی استحصال خواهد شد.

    رئیس سازمان جهادکشاورزی گفت: در استان ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار وجود دارد که ۸۵ هزار هکتار آن تجهیز و نوسازی شده و ۲۰ هزار هکتار دیگر با مصوبه سفر ریاست جمهوری به گیلان در طرح تجهیز قرار گرفته است.

     درجانی ادامه داد: یکی از اولویت های استان کشت ثانویه است، بیش از ۳۳۰ هزار هکتار از اراضی در استان بعد از کشت بیکار است، باید محصول مناسب برای کشت دوم معرفی شود.

    وی با اشاره به میزان تاثیر گذاری موسسات تحقیقاتی و مراکز جهادکشاورزی در گیلان، گفت: موسسات باید رقم مناسب را در زمان مناسب تحویل کشاورز دهند تا به موقع کشت شود و مراکز جهادکشاورزی الگوی کشاوزان باشند.

    رئیس سازمان جهادکشاورزی همچنین از افزایش ۱۰۰۰ هکتاری شالیزارهای برنج در گیلان پس از افزایش قیمت محصول برنج خبر داد و اظهار داشت: این افزایش کشاورز را ترغیب به کشت زمین های رها شده خود کرده است.

    مهندس درجانی استفاده از آب بندان ها و جلوگیری از هدر رفت آب را یکی از اهداف مهم سازمان بیان و اضافه کرد: در این راستا ۵۰ پهنه از آب بندان ها در سالجاری بازسازی شده اند.

    وی ادامه داد: اگر استفاده از آب بندان های سنتی بهینه شود بیش از ۴۰۰ میلیون مترمکعب آب ذخیره می شود، علاوه بر آب رسانی به اراضی کشاورزی میتواند در آبزی پروی، اکوتوریسم و پرورش ماکیان اشتغال زایی کند.

    به گزارش گیل و دیلم به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان؛ جلسه شورای تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گیلان با حضور دکتر محمودی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی، دکتر بهمنی؛ رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور برگزار شد.

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=48365

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *