×

استاندار گیلان: صنعت نوغان و پرورش کرم ابریشم در استان گیلان به‌شدت افت کرده است

  • کد نوشته: 18173
  • ۱۳۹۶-۰۴-۲۵
  • 71 بازدید
  • ۰
  • استاندار گیلان با تاکید بر اینکه حدود ۱۵ سال شاهد افت صنعت نوغان و ابریشم بوده‌ایم، گفت: کاهش تخم نوغان از ۲۰۸ هزار جعبه به ۳۰ هزار، دلیل این ادعا است. به گزارش «پایگاه خبری گیل و دیلم» محمدعلی نجفی ظهر امروز در بازدید از مرکز تحقیقاتی نوغان کشور در روستای راسته کنار این شهرستان […]

    استاندار گیلان: صنعت نوغان و پرورش کرم ابریشم در استان گیلان به‌شدت افت کرده است
  • استاندار گیلان با تاکید بر اینکه حدود ۱۵ سال شاهد افت صنعت نوغان و ابریشم بوده‌ایم، گفت: کاهش تخم نوغان از ۲۰۸ هزار جعبه به ۳۰ هزار، دلیل این ادعا است.

    به گزارش «پایگاه خبری گیل و دیلم» محمدعلی نجفی ظهر امروز در بازدید از مرکز تحقیقاتی نوغان کشور در روستای راسته کنار این شهرستان اظهار داشت: مراکز تحقیقاتی استان گیلان از نظر علمی و برنامه‌ریزی کشوری یا فرا کشوری عمل می‌کنند اما اگر از نظر امکانات حمایت نشوند قطعاً افت می‌کنند.

    استاندار گیلان با بیان اینکه مراکز تحقیقاتی باید مورد حمایت قرار بگیرند، تصریح کرد: در سال‌های گذشته اتفاقات خوبی در این بخش صورت گرفت که باید ترویج شود.

    نجفی با اشاره به توان علمی و بالای مراکز تحقیقاتی در گیلان بیان داشت: اگر این مراکز مورد حمایت قرار نگیرند قطعا توان علمی و تحقیقاتی آن‌ها افت می‌کند و مسئولان این استان باید پیگیر مشکلات و رفع آن باشند.

    نماینده عالی دولت در استان گیلان با تاکید بر اینکه حدود ۱۵ سال شاهد افت صنعت نوغان و ابریشم بوده‌ایم، تصریح کرد: کاهش تخم نوغان از ۲۰۸ هزار جعبه به ۳۰ هزار، دلیل این ادعا است.

    وی با اشاره به اینکه با اقدامات خوبی که در سال‌های اخیر در این صنعت صورت گرفت پیش بینی می‌شود این میزان به ۴۰ هزار جعبه در سال آینده افزایش یاید گفت: حضور سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در صنعت نوغان و پرورش کرم ابریشم ضرورت دارد.

    نجفی صنعت ابریشم در گیلان را صنعتی با قابلیت ایجاد صنایع جانبی دانست و خاطرنشان کرد: توجه به این صنعت و صنایع جانبی آن می‌تواند زمینه‌ساز ایجاد صنایع پایدار برای تولیدکننده در گیلان شود.

    استاندار گیلان، اقتصادی‌کردن صنعت ابریشم را همانند برنج‌کاری برای بهره‌برداران بسیار تاثیرگذار دانست و بیان کرد: سال گذشته اقبال گسترده کشاورزان برای برنج‌کاری به‌دلیل اقتصادی شدن آن بود.

    وی گفت: فعال‌شدن بخش تحقیقاتی نیز به توسعه صنعت ابریشم کمک می‌کند اما در سال‌های گذشته به‌خاطر نبودن رابطه با کشورهای خارجی، بسیاری از مراکز تحقیقاتی غیرفعال شدند که انتظار می‌رود با توجه به شرایط موجود و از سرگیری ارتباطات این وضعیت تغییر کند.

    نماینده عالی دولت در استان گیلان خاطرنشان کرد: روند احیای صنایع به‌ویژه صنعت ابریشم باید فراهم شود چراکه قرار گرفتن ایران در جایگاه ۸ در جهان با توجه به ظرفیت و پتانسیل‌های بسیار بالا در این حوزه مورد قبول نیست.

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=18173

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *