خانهبین المللباقلا قاتق جهانی...

باقلا قاتق جهانی شد+ عکس

رسانه آمریکایی در مطلبی به معرفی غذای محبوب گیلانی‌ها پرداخت.

به گزارش گیل و دیلم ، نیویورک تایمز، رسانه معتبر آمریکایی در مطلبی به معرفی غذای محبوب گیلانی‌ها پرداخته است.

در بخشی از این مطلب آمده است: «خورش باقالی محبوب و دوست داشتنی شمال ایران، سفیر محصولات اوایل بهار است. باقالی، شوید معطر و مقدار زیادی سیر با تخم مرغ ترکیب می شوند تا یک وعده غذایی آرام بخش داشته باشند. اگرچه پوست کندن و پوست کندن باقالی‌ها ییک کار وقت گیر است (اما اگر وقت دارید، آن را انجام دهید!).

باقالی منجمد جایگزین مناسبی است، اما اگر در دسترس نیست، می توانید از کنسرو باقالی استفاده کنید. فقط به اندازه کافی تخم مرغ استفاده کنید که به خورش قوام بدهد، اما نباید طعم این خورش سرسبز را تحت تاثیر قرار دهد. تخم‌مرغ‌ها را می‌توان به دو صورت ترکیب کرد؛ شکافتن و آب‌خوردن، یا هم زدن برای جدا شدن. قاتوق باقالی معمولاً با برنج همراه با ماهی دودی و سیر ترشی یا با نان سرو می‌شود.»

Get notified whenever we post something new!

spot_img

Create a website from scratch

Just drag and drop elements in a page to get started with Newspaper Theme.

Continue reading

ورود ۳۱۱ هزار خودرو به گیلان در آخر هفته

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان، از ورود ۳۱۱ هزار و ۷۲۶ وسیله نقلیه به استان گیلان طی چهار روز گذشته خبر داد و گفت: شاهد رشد ۴۱ درصدی ورود به استان هستیم. به گزارش گیل و دیلم...

ترافیک روان در جاده‌های گیلان

رییس پلیس راه گیلان از ترافیک عادی و روان در همه جاده‌های ورودی و خروجی استان خبر داد. به گزارش گیل و دیلم ، سرهنگ جاور صفاری گفت: به رغم تعطیلات پیش رو و ورود مسافران به گیلان، هم اکنون...

نماینده مجلس: اطرافیان رئیسی افرادی را برای پست‌های مهم سفارش می‌کنند که توانایی اداره بخشداری را هم ندارند

حبیب‌الله دهمرده نماینده زابل در مجلس یازدهم با انتقاد از مدیران دولت رئیسی می‌گوید: فردی که برای وزارت و استانداری انتخاب می‌شود باید توانمندی داشته باشد که بتواند بار‌های سنگین وزارتخانه و استانداری را به دوش بکشد. انتخاب بد...

Enjoy exclusive access to all of our content

Get an online subscription and you can unlock any article you come across.