×

جعفرزاده ایمن آبادی: پرهیز از پخش زنده مناظرات انتخاباتی به معنای عدم اعتماد به رئیس‌جمهور آینده است

  • کد نوشته: 15342
  • ۱۳۹۶-۰۲-۰۱
  • 167 بازدید
  • ۰
  • نایب رئیس فراکسیون مستقلین ولایی با انتقاد از تصمیم عدم پخش زنده مناظرات انتخاباتی، تصریح کرد: مگر می‌شود رئیس‌جمهور آینده آنقدر مورد اطمینان نباشد که آنتن زنده رسانه ملی در اختیارش قرار گیرد؟! به گزارش «پایگاه خبری گیل و دیلم» غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی با انتقاد از تصمیم “کمیسیون نظارت بر تبلیغات انتخابات” مبنی بر عدم […]

    جعفرزاده ایمن آبادی: پرهیز از پخش زنده مناظرات انتخاباتی به معنای عدم اعتماد به رئیس‌جمهور آینده است
  • نایب رئیس فراکسیون مستقلین ولایی با انتقاد از تصمیم عدم پخش زنده مناظرات انتخاباتی، تصریح کرد: مگر می‌شود رئیس‌جمهور آینده آنقدر مورد اطمینان نباشد که آنتن زنده رسانه ملی در اختیارش قرار گیرد؟!

    به گزارش «پایگاه خبری گیل و دیلم» غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی با انتقاد از تصمیم “کمیسیون نظارت بر تبلیغات انتخابات” مبنی بر عدم پخش مستقیم مناظره‌های انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری، گفت: این تصمیم شائبه حمایت و هواداری از گروه و جناحی را در میان مردم رواج می دهد؛ هرچند ظاهرا عمده نگرانی‌ها امنیتی است اما این دغدغه زمانی محلی از اعراب دارد که مناظره‌کنندگان افرادی حقیقی باشند اما مگر می‌شود به افرادی که قبول کرده‌ایم رئیس‌جمهور ممکلت شوند آنقدر اطمینان نداشته باشیم که به آن‌ها آنتن زنده رسانه ملی را بدهیم؟! لذا پرهیز از پخش زنده مناظرات انتخاباتی به معنای عدم اعتماد به رئیس‌جمهور آینده است.

    نماینده مردم رشت مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مسئولان دغدغه تکرار اتفاق‌های پیش آمده در مناظره‌های تلویزیونی سال ۸۸ را دارند، تصیرح کرد: اگر همان زمان با متخلف که تهمت و افترا زده بود برخورد می‌شد اکنون نیاز به این نوع سانسور و محروم کردن مردم از حق طبیعی خودشان نبود.

    وی همچنین با بیان دنیای امروز دیگر دنیای سانسور نیست، تاکید کرد: برنامه های ضبط شده علاوه بر اینکه جذابیت لازم را نداشته و تنور انتخابات را داغ نمی‌کند بلکه اعتماد مردم را به گفته‌های منتخبین کاهش می‌دهد چراکه امکان دارد قسمت مربوط به فرد محکوم شده جرح و تعدیل و به قولی لاپوشانی شود.

    نایب رئیس فراکسیون مستقلین ولایی با تایکد براینکه این تصمیم آمار مشارکت مردم را کاهش می‌دهد، تاکید کرد: این کار صلاحیت احراز ریاست جمهوری را از نامزدها می‌گیرد چراکه این سوال ایجاد میشود، وقتی این افراد انقدر امین نیستند که بتوانند خط قرمزها را در رسانه ملی رعایت کنند چطور می‌توانند در آینده رئیس‌جمهور مردم شوند.

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=15342

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *