مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان گیلان با بیان اینکه به بهداشت و درمان این استان کم لطفی شده چون در گیلان بیمارستان جنرال نداریم و بیش از ۱۰۰ خانه بهداشت استیجاری هستند یا نیاز به تخریب و احداث مجدد دارند، تاکید کرد: این در حالی است دکتر شادپور و دکتر پیله رودی، پایه گذاران شبکه بهداشت و درمان، گیلانی بودند.
به گزارش گیل و دیلم ، دکتر کیانوش کوچکی نژاد با تاکید بر اینکه اعتماد خیرین و مشارکت بیش از پیش آنها مولفه مهمی در پیشبرد اهداف مجمع خیرین سلامت در این حوزه است، اظهار کرد: مشارکت در امور خیر و کمک به همنوع، خاستگاه درونی داشته و در وجود هر انسان است و در واقع مشارکت در کار خیر، کمک به خودمان در ابعاد وجودی اعم از دنیوی و معنوی است.
کوچکی نژاد با بیان اینکه اولین مجمع خیرین سلامت کشور در سال ۸۶ کلید خورد گفت: اولین دبیرکل مجمع خیرین سلامت مرحوم نیری بود که با تعدادی از خیرین خدمت مقام معظم رهبری رسیدند و این مجمع را به عنوان سازمان مردم نهاد و با مجوز وزارت کشور تشکیل دادند و پس از آن در استانها شعبه زدند و دو سال بعد در سال ۸۸ فعالیت شعبه گیلان آغاز شد که مرحوم کامرانزاده اولین مدیرعامل مجمع در استان بود.
مدیرعامل مجمع خیرین سلامت گیلان با اشاره به اینکه از سال ۹۲ تاکنون ۱۶۵۰ خیر از همه شهرستانهای استان کمک کار ما بودند و در ۶ شهرستان مجمع تشکیل دادیم، تاکید کرد: یکی از خیرین سلامت استان گیلان دکتر پیروز هستند و مقرر شد از محل کمک های ایشان، دومین دانشکده پزشکی استان گیلان در لاهیجان احداث شود.
مدیرعامل مجمع خیرین سلامت گیلان با بیان اینکه در این استان به لحاظ سختافزاری در بخش سلامت، بهداشت و درمان محروم هستیم ولی در حوزه نرمافزاری و دارا بودن نیروهای متخصص و فوق تخصص وضعیت خوبی حتی نسبت به سایر استانها داریم، افزود: این عقب افتادگی ریشه تاریخی دارد و شاید به علت سرسبزی و برکتی که طبیعت گیلان دارد محرومیتها به چشم نمی آید.
وی با اشاره به اینکه در استانهای شمالی به ویژه گیلان، پذیرای خیل عظیمی از مسافران هستیم ولی هیچگاه این تعداد از جمعیت در آمارهای رسمی اعلام نمیشود، افزود: وقتی قطار، جاده، اتوبان و راههای دسترسی هممیهنان را به استانهای شمالی فراهم کردیم باید خدمات بهداشتی و درمانی را نیز متناسب با جمعیت لحاظ کنیم.
مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان گیلان با اشاره به حادثه اخیر در خمام گفت: این شهرستان با تعداد قابل توجهی از جمعیت نیاز به زیرساخت های لازم در حوزه بهداشت و درمان دارد و یک مرکز اورژانس و دو آمبولانس نمی تواند در مواقع مورد نیاز جوابگوی شهروندان باشد.
کوچکی نژاد با بیان اینکه به بهداشت و درمان این استان کم لطفی شده چون در گیلان بیمارستان جنرال نداریم و بیش از ۱۰۰ خانه بهداشت استیجاری هستند یا نیاز به تخریب و احداث مجدد دارند، تاکید کرد: این در حالی است دکتر شادپور و دکتر پیله رودی، پایه گذاران شبکه بهداشت و درمان، گیلانی بودند.
وی با بیان اینکه از سال ۹۲ و طی ۱۰ سال خیرین علاوه بر هشت ساختمان که ۱۹ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برآورد قیمت داشت، ۱۵ قطعه زمین به ارزش ۵۵ میلیارد تومان به مجمع خیرین سلامت استان گیلان اهدا کردند، تصریح کرد: طی این مدت اهدای تجهیزات پزشکی به ارزش ۹۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان، کمکهای عمرانی ۵۳ میلیارد و ۶۶۰ میلیون تومان همچنین کمکهای نقدی ۲۱ میلیارد تومان بود که در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار دادیم.
مدیر عامل مجمع خیرین سلامت گیلان با بیان اینکه در مجموع خیرین سلامت استان از طریق ۱۶۵۰ خیر؛ طی بازه زمانی ۱۰ ساله ۲۴۲ میلیارد تومان به دانشگاه علوم پزشکی کمک کردند، تاکید کرد: قطعا با اعتماد خیرین این کمک ها بیش از پیش خواهد بود.
کوچکی نژاد تصریح کرد: طبق دستورالعمل وقتی خیر در یک سوم از آورده پروژه مشارکت کند آن طرح به اسم همان خیر نیک اندیش ثبت میشود
دیدگاهتان را بنویسید